ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανακαλύψαμε την τέλεια παραλία για να κάνεις τις βουτιές σου φέτος

WIZ TEAM

Η ελεύθερη Αμμόχωστος είναι γνωστή για τις εκπληκτικές παραλίες της που προσελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου, προσφέροντας μια δροσερή απόδραση κάτω από τον καυτό ήλιο της Κύπρου. Ωστόσο, η μεγάλη φήμη τους τις καθιστά επίσης πολυσύχναστες και γεμάτες κόσμο τους καλοκαιρινούς μήνες και ειδικότερα τα Σαββατοκύριακα όταν (και) η Λευκωσία «μετακομίζει» Αγία Νάπα και Πρωταρά!

Τι θα λέγατε όμως αν σας αποκαλύπταμε μια παραλία που μόλις πρόσφατα ξεκίνησε να λειτουργεί ως οργανωμένη, σχετικά μικρή αλλά πανέμορφη, βολική, με εύκολη πρόσβαση και πολλές ανέσεις;

Τώρα που έχουμε την αναπόσπαστη προσοχή σας, να σας ενημερώσουμε πως η Ανατολική Παραλία της Μαρίνας Αγίας Νάπας είναι η νεότερη προσθήκη στην περιοχή της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου και φιλοδοξεί να γίνει το στέκι σας, όχι μόνο το φετινό καλοκαίρι αλλά και γι’ αυτά που θα ακολουθήσουν! Μπορεί αυτή η μικρή αλλά πανέμορφη παραλία να έχει μόλις ένα μήνα που επίσημα λειτουργεί ως οργανωμένη, όμως κατάφερε ήδη να γίνει κοινό μυστικό ανάμεσα σ’ αυτούς που αναζητούν μια ήσυχη αλλά γραφική και οργανωμένη γωνιά για κολύμπι, ηρεμία και χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα.

Με λευκόχρυση αμμουδιά και κρυστάλλινα νερά, το υπέροχο φυσικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με την προσεγμένη οργάνωση της παραλίας, δημιουργεί έναν ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν την ηρεμία και την ομορφιά.

Η Ανατολική Παραλία είναι οργανωμένη και διαθέτει 19 σετ ομπρέλες - ξαπλώστρες, προσφέροντας στους επισκέπτες της άνεση. Το κόστος ενοικίασης είναι απόλυτα προσιτό, στα 2,5 ευρώ ανά τεμάχιο, ενώ οι πληρωμές γίνονται αποκλειστικά με χρήση κάρτας, εξασφαλίζοντας έτσι γρήγορη και εύκολη εξυπηρέτηση. Η παραλία λόγω του μικρού μεγέθους της μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 50 λουόμενους, προσφέροντας έναν ήσυχο και όχι ιδιαίτερα πολυσύχναστο χώρο για όσους θέλουν να απολαύσουν την ηρεμία και την ιδιωτικότητα. Η πρόσβαση στην παραλία είναι εξαιρετικά εύκολη, με διαθέσιμο υπαίθριο χώρο στάθμευσης χωρίς χρέωση, κάνοντάς την ιδανική επιλογή για οικογένειες και παρέες.

Κι επειδή ως γνωστόν η θάλασσα ανοίγει πάντα την όρεξη, στη βάση κάθε ομπρέλας έχει τοποθετηθεί ένα QR code μέσω του οποίου οι επισκέπτες μπορούν να δουν και να παραγγείλουν μέσω τηλεφώνου φαγητό και ποτό από την Margherita Pizza Artigianale, τη διάσημη αλυσίδα που λειτουργεί στην εμπορική ζώνη της Μαρίνας προσφέροντας γευστικές επιλογές που συνοδεύουν τέλεια μια μέρα στη θάλασσα.

Η Ανατολική Παραλία βρίσκεται σε προνομιακό σημείο, κοντά στην εμπορική ζώνη της Μαρίνας Αγίας Νάπας, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε ανέσεις.  Ανακαλύψτε τη μοναδική ομορφιά της, απολαύστε την εξαιρετική φιλοξενία που προσφέρει η Μαρίνα Αγίας Νάπας και δημιουργήστε τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις!