ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατολίτικες γεύσεις σε μια «όαση» στην οδό Ελευθερίας

WIZ TEAM

Το Jaze είναι ένα νέο bar restaurant στη Λεμεσό το οποίο ξεχωρίζει τόσο για το σκηνικό που θα συναντήσεις εκεί, στην πίσω αυλή του, όσο και για τα όσα ενδιαφέροντα προσφέρει στο μενού του.

Κάθε φορά που ένας νέος χώρος κάνει προσπάθεια να επικοινωνήσει τη φιλοσοφία του, ένα από τα πρώτα πράγμα που θέλουμε να γνωρίζουμε είναι η κατεύθυνση του μενού του. Οπότε, εύκολα μπορεί κάποιος να κατανοήσει τον ενθουσιασμό μας μαθαίνοντας ότι το Jaze προσφέρει γεύσεις από Μέση Ανατολή.

Σε ένα ωραίο περιβάλλον, στην παλιά πόλη, και συγκεκριμένα σε μια (πίσω) αυλή, μπορείς να πας όλες τις ώρες τις ημέρας, για φαγητό, γλυκό, για ένα σνακ, για ποτό, για καφέ, αλλά και για ναργιλέ.

Ένα απλό αλλά αρκετά ενημερωμένο μενού, που -πατώντας στη Μέση Ανατολή- φέρνει στο τραπέζι μας πίτες (λαχματζούν, φαλάφελ, τέσσερα τυριά κλπ), wraps, σαλάτες (Fattoush, Couscous κλπ), κυρίως πιάτα, όπως το Mongolian Beef, αλλά και διάφορα ορεκτικά-μπουκιές, πιατέλες, σάντουιτς, platters, και ορισμένες επιλογές σε γλυκά, όπως το υπέροχο knafeh (ζύμη καταΐφι, τυρί και σιρόπι).


Διάβασε επίσης: Για φαγητό και ποτό στην οδό Ελευθερίας στη Λεμεσό

Μια μεσανατολίτικη εμπειρία δηλαδή, που μπορεί να απογειωθεί ακόμα περισσότερο με έναν ναργιλέ και χαλάρωση σε αυτή τη μικρή λεμεσιανή όαση.

Info
Τηλ. 99986183
Ελευθερίας 46, Λεμεσός