ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Aπό αύριο το εικαστικό γεγονός της χρονιάς

WIZ TEAM

Η Golden Gallery by Kapatays παρουσιάζει για 13η συνεχόμενη χρονιά το εικαστικό γεγονός Art Deal by Kapatays.

Φέτος, για πρώτη φορά το Art Deal θα διεξαχθεί στην αίθουσα τέχνης Golden Gallery στο κέντρο της Λευκωσίας, Μνασιάδου 8.

 Το Art Deal αποτελεί μια μοναδική εικαστική εμπειρία, μέσα από τις εξαίρετες δημιουργίες καλλιτεχνών διεθνούς εμβέλειας, όπως ο Αλέκος Φασιανός, ο Γιάννης Γαΐτης, ο Δημήτρης Μυταράς, ο Παύλος, ο Κώστας Τσόκλης, ο Σπύρος Βασιλείου, ο Σωτήρης Σόρογκας, ο Ανδρέας Χαραλαμπίδης, και άλλων σύγχρονων καλλιτεχνών, όπως ο Διονύσης Ματαράγκας, η Κατερίνα Γεωργαντά, ο Ανδρέας Ψαράκος, ο Απόστολος Λάβδας, ο Άγγελος Ραζής, ο Γιάννης Στυλιανίδης, ο Δημήτρης Γέρος, ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, η Συλβάνα Σαμαρτζίδου, ο Igli Jorgo και πολλοί άλλοι.

Όλα τα έργα που παρουσιάζονται στο Art Deal by Kapatays διατίθενται προς πώληση σε ειδικά χαμηλές τιμές για τη διάρκεια της έκθεσης, οι οποίες ανταποκρίνονται σε κάθε προϋπολογισμό, και συνοδεύονται με το απαραίτητο πιστοποιητικό γνησιότητας.

Πάντα με έμφαση στην ποιότητα, στην αυθεντικότητα και με γνώμονα τον σεβασμό προς την καλλιτεχνική δημιουργία και τον δημιουργό καθώς και προς το φιλότεχνο κοινό.

Η τέχνη είναι για όλους. Η τέχνη είναι επένδυση! 

Golden Gallery by Kapatays
Μνασιάδου 8, 1065, Λευκωσία
Παρασκευή 21, Σάββατο 22, Κυριακή 23 Οκτωβρίου
09:30 π.μ. - 10:00 μ.μ.
Info: 97 771977
www.goldengallerycy.com