ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από πού να παραγγείλεις Dubai Chocolate στην Κύπρο

WIZ TEAM

Από κλασσικές μπάρες σοκολάτας και σοκολατάκια, μέχρι κρουασάν με γέμιση Dubai Chocolate, πίτα της σάτζιης, ακόμα και παγωτό με τη γεύση που έγινε παγκόσμιο viral.

Πιο κάτω θα βρεις μερικά ζαχαροπλαστεία, φούρνους και παγωταρίες που έχουν επηρεαστεί από τo trend που ξεκίνησε μέσω Tik Tok και πλέον προσφέρουν στα μενού τους το πιο διάσημο γλυκό της περιόδου που διανύουμε.

Τα πλείστα μάλιστα που αναφέρονται παρακάτω μπορείς να τα παραγγείλεις online μέσα από τις διάφορες πλατφόρμες.

Αν θες λοιπόν να απολαύσεις τώρα μια Dubai Chocolate, μάθε πως το ζαχαροπλαστείο Νέα Αθήνα (22377117) διαθέτει Dubai Chocolate σε δύο μεγέθη (μικρό και μεγάλο). Το ίδιο συμβαίνει και με το Bianco (22426926), που διαθέτει Dubai Pistachio Chocolate Bar στο μενού του. Δημοφιλής επιλογή είναι και το Dubai Chocolate του San Remo (22510305).

Το Aroma Vanilias (22510234) προσφέρει μια εναλλακτική επιλογή, τα Abu Dhabi Pistachio Chocolates. Και τα La Parfaite επίσης διαθέτουν σοκολάτες με Dubai Choco, τις οποίες θα βρεις με την ονομασία Dubai Chocolate Bueno Knafeh, Pistachio Knafeh και Lotus Biscoff Knafeh. Επιπλέον, μάλιστα, προσφέρουν και τα trademark διάσημα Parfait με Dubai Chocolate.

Στο Giraffe Deli Brunch & Espresso (22264898) θα βρείτε Croissant Dubai Chocolate. Μια πολύ εναλλακτική επιλογή είναι και η Πίτα της Σάτζιης Dubai Chocolate που προσφέρει το Bake On Wood (22524877), με πραλίνα από φυστίκια Αιγίνη, καβουρδισμένο καταΐφι, συνοδευμένο από σοκολάτα.

Στο μενού του Wilton (25320420) υπάρχει εδώ και λίγο καιρό το Dubai Chocolate Bites Box, αλλά και δύο είδη σοκολάτας, η Bueno Flavor και η Dubai White Chocolate Lotus. Πολύ ωραία είναι και η σοκολάτα στο Columbia Confectionery (25892410) που προσφέρεται από τον Αύγουστο.

Στα Ζαχαροπλαστεία Λιοτατή (77777705) θα βρείτε τη λαχταριστή Bueno Dubai Chocolate με γέμιση πραλίνας Bueno και κανταΐφι.

Για το τέλος αφήσαμε τα Παγωτά Παπαφιλίππου και συγκεκριμένα το κατάστημα στην Έγκωμη, (22351554, Λούνα Παρκ), μιας και προσφέρει σε παγωτό την εν λόγω διάσημη γεύση!