ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρβανίτη- Ρακιντζής στην Κύπρο για ένα μοναδικό 90s party

WIZ TEAM

Δυο αγαπημενοι ερμηνευτές των 80ς και των 90s, η Σοφία Αρβανίτη και ο Μιχάλης Ρακιτζής έρχονται σε μια μοναδική συναυλία-party στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Η Σοφία Αρβανίτη είναι μία από τις πιο γνωστές και ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της, η οποία έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου. Το 1985, έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε μια μπουάτ στην Πλάκα. Αργότερα, ξεκίνησαν οι συνεργασίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες των 80's, όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας. Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, με πολλές επιτυχίες δικές του ("Lost in the night", "Τούρτα σοκολάτα", "Ζωή και κότα", "Λούκυ") και άλλων καλλιτεχνών (Αλέξια- "Τα κορίτσια ξενυχτάνε", "Σταλιά σταλιά", "Αγάπη καλοκαιρινή", Πωλίνα-"Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες", "Ροζ Μπικίνι", Μαντώ-"Αυτό το καλοκαίρι", "Fill me up", και πολλά άλλα), αποφάσισε να γράψει τα τραγούδια του πρώτου της δίσκου, "Τ' όνομά μου είναι Σοφία", με κυριότερη επιτυχία το τραγούδι "Σοκολατί".

Ο Μιχάλης Ρακιντζής είναι Έλληνας τραγουδοποιός. Η καριέρα του στην Ελλάδα ξεκίνησε τη δεκαετία του ' 80 και σημείωσε επιτυχία με τραγούδια σε ποπ, ροκ αλλά και με μίξη ανατολίτικων, ρέγγε και άλλων στοιχείων. Το 2002 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, καταλαμβάνοντας τη 17η θέση με το τραγούδι "S.A.G.A P.O." . Το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ ήταν το «Μωρό μου φάλτσο» το 1987. Ακολούθησαν πολλά άλλα, καθώς επίσης και το σάουντρακ της ταινίας «Ισόβια». Συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων, με μεγάλα ονόματα της ξένης μουσικής σκηνής όπως η Μπόνι Τάιλερ και ο Ίαν Γκίλαν. 

Θα απολαύσουμε τους δυο καλλιτέχνες στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.