ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρωμα Μαρόκου στην Αγορά της Λεμεσού

WIZ TEAM

Σε ένα ωραίο σκηνικό, στο ιστορικό κτίριο της ΑΓΟΡΑΣ Λεμεσού, στο κέντρο της πόλης, οι γεύσεις της Μέσης Ανατολής συναντιούνται με τις soft electronic μελωδίες και δημιουργούν το καλύτερο «προϊόν» για όσους ψάχνουν κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Η νέα άφιξη της πόλης της Λεμεσού αφορά στο AZUL by Kesh, ένα νέο terrace bar και music venue, το οποίο αντλεί έμπνευση από τη μαροκινή κουλτούρα. Ένας ωραίος χώρος με όμορφα χρώματα, στον οποίο θα πας για γεύσεις της Μέσης Ανατολής και πολύ ευφάνταστα κοκτέιλ με υλικά που φέρνουν μνήμες από αρχαίους πολιτισμούς, όπως το ροδόνερο, η κανέλα και ο κουρκουμάς.

Ζωηρά χρώματα, δυνατά αρώματα, ψαγμένες γεύσεις, εξωτικά vibes και ταξιδιάρικες μουσικές. Αυτό ακριβώς είναι το AZUL by Kesh.

Στο νέο μαγαζί της πόλης θα αγαπήσεις και τη μουσική, την οποία επιμελείται το Kesh Club: ethnic ακούσματα δοσμένα μέσα από soft electronic μελωδίες. Μάλιστα, κάθε εβδομάδα (Παρ με Κυρ) στο εστιατόριο θα φιλοξενούνται DJs (για το πρόγραμμα μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω social media @azulbykesh).

Info
Τηλ. 25899545, 99125512
Χατζηλοϊζή Μιχαηλίδη 12, Λεμεσός
Κ, Τετ & Πεμ 18.00-01.00, Παρ & Σ 18:00-02:00