ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων του Green Agenda

WIZ TEAM

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.

Το “Green Agenda Cyprus Summit”, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στις 20 Μαΐου 2024, στο ξενοδοχείο Hilton, ανακοινώνει την προπώληση των εισιτηρίων. Η προπώληση θα γίνεται μέσα από την πλατφόρμα της www.ticketmaster.cy και τα εισιτήρια είναι περιορισμένα σε αριθμό.

Ως  γνωστό,  ο σκοπός του συνεδρίου είναι η στήριξη της προσπάθειας στην Πράσινη Μετάβαση της Κύπρου, με στόχο να καταστεί η χώρα μας παράδειγμα οικολογικού τρόπου ζωής και βιώσιμης ανάπτυξης.

Στο συνέδριο “Green Agenda Cyprus Summit” θα παρευρεθούν και θα συζητήσουν οι ηγέτες της επιχειρηματικής κοινωνίας της χώρας, ενώ θα παρουσιάσουν, με στόχο να εμπνεύσουν τους παρευρισκόμενους, κορυφαίοι ομιλητές από τη διεθνή σκηνή. Σημαντική θα είναι η παρουσία της κυβέρνησης η οποία θα κληθεί να παρουσιάσει το όραμα και τις δράσεις της για την πράσινη μετάβαση. Στο επίκεντρο των συζητήσεων και παρουσιάσεων θα βρίσκονται οι κίνδυνοι από την κλιματική αλλαγή και η επίδρασή τους στην ανθρώπινη ζωή, στο τραπεζικό σύστημα, τη βιομηχανία, τα ακίνητα και τον ασφαλιστικό τομέα.

Η παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, η αποθήκευση και η βέλτιστη έξυπνη διανομή της, η χρηματοδότηση της πράσινης μετάβασης, η βιωσιμότητα και η εξέλιξη της αλυσίδας παραγωγής τροφίμων, αλλά και η διαχείριση των αποβλήτων, είναι θέματα που θα βρίσκονται στο επίκεντρο του “Green Agenda Cyprus Summit 2024”.

Το “Green Agenda Cyprus Summit” είναι Powered by Famιline Holding Group και διεξάγεται με τη στήριξη της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου.

Platinum Sponsors οι Τράπεζα Κύπρου, Ελληνική Τράπεζα, Eurobank, Alpha Bank, Astrobank και Gold Sponsors η EY.

To συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον σύνδεσμο www.digitalagendacy.com