ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ασιατική λατρεία άρτι αφιχθείσα στην Λευκωσία

WIZ TEAM

Έκαναν δυναμική είσοδο στη γαστρονομική σκηνή της Κύπρου το 1999, όταν παρουσίασαν το πρώτο εστιατόριο teppanyaki και σούσι στην Αγία Νάπα.

Εντυπωσίασαν με έμπειρους σεφ οι οποίοι παρασκεύαζαν τα γεύματα ακριβώς μπροστά στους πελάτες, με έναν μοναδικά θεατρικό τρόπο. Από τότε έχουν ανοίξει καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο σε Λίβερπουλ, Μάνστεστερ και Γλασκώβη και πρόσφατα άνοιξαν το δεύτερο μαγαζί στην Κύπρο, συγκεκριμένα στη Λευκωσία στη περιοχή της Έγκωμης.

Το φημισμένο ασιάτικο της Αγίας Νάπας ήρθε στην Έγκωμη ως express και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μας γέμισε με προσδοκίες.

Το Hokkaido Express Asian & Sushi βρίσκεται στην οδό Αγαμέμνονος και στεγάζεται σε έναν όμορφο χώρο με ασιατική αισθητική και design, και προσφέρεται dine in αλλά και για take away.

Στο μενού θα βρείτε μεταξύ άλλων επιλογές από σούσι, σασίμι, σούπες, θαλασσινά, ζεστά ορεκτικά, tempura, σαλάτες, teppanyaki, πιάτα με κοτόπουλο, χοιρινό, βοδινό φιλέτο, στήθος πάπιας, noodles και διάφορες άλλες ασιατικές σπεσιαλιτέ.

Info
Τηλ. 22513555
Αγαμέμνονος 6, Έγκωμη, Λευκωσία.