ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αξέχαστα ρεβεγιόν Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς στο Think 30

WIZ TEAM

To Τhink 30 ντύθηκε γιορτινά και είναι έτοιμο να γιορτάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα. Το νέο all-day εστιατόριο στην πιο classy περιοχή της Λευκωσίας, την Στασικράτους με άκρως χριστουγεννιάτικη διάθεση ετοίμασε το πιο δημιουργικό εορταστικό μενού.

Ο βραβευμένος Ελλαδίτης σεφ Δήμος Σαμουράκης επιμελήθηκε τα πιάτα χρησιμοποιώντας όπως πάντα τις πιο φίνες πρώτες ύλες για να δημιουργήσει μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Το αποτέλεσμα είναι ένα δείπνο υψηλών προδιαγραφών το οποίο θα κάνει τις ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να σας μείνουν αξέχαστες.

Την παραμονή των Χριστουγέννων To Sparkling Lychee, το Kir Royale ή το Bellini θα σας καλωσορίσουν και θα δροσίσουν τον ουρανίσκο σας μαζί με με συνοδευτικές δημιουργίες των σεφ! Για αρχή θα σερβιριστεί καροτόσουπα με ξινόκρεμα και κόλιανδρο και θα ακολουθήσει Black Angus βοδινό ταρτάρ με χειροποίητο παγωτό τρούφας και μπριος ψημένο στη σχάρα. Σειρά θα έχουν οι τραγανές γαρίδες με φουρνιστά σπαράγγια, αφρό από σπαράγγια, lime και sansho pepper καθώς και βοδινό φιλέττο black Angus με πατάτα παβέ, σοτέ κρεμμύδι και βοδινό σος.Φινάλε θα κάνουν τα σοκολατένια με λομακάρονα με παγωτό μελομακάρονων. Η τιμή κατ' άτομο διαμορφώνεται στα €80.

Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην πόρτα για το καλωσόρισμα θα σας περιμένει Sparkling Pomegranate Cocktail ή Sparkling Lychee Cocktail.
Αρχή θα κάνει βελουτέ σούπα άγριων μανιταριών με εποχιακά μανιτάρια και μπισκότο τρούφας ενώ θα ακολουθήσει βοδινό καρπάτσιο Black Angus, φουσκωτή μπαγκέτα, σπιτικές πίκλες και μαγιονέζα αχινού.
Πρωταγωνιστές στο μενού θα είναι η Αστακοουρά ποσέ σε βούτυρο νουαζέτ, σοτέ λάχανο και κριτσανιστό προσιούτο Πάρμας και το σιγομαγειρεμένο βοδινό Wayu στριπλόιν με σελινοριζα σχάρας, πουρέ σελινόριζας, φουντούκι και βοδινό σος. Φινάλε θα κάνει η μπάρα σοκολάτας Valhrona με παγωτό καραμέλα και φυσικά η βασιλόπιτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέντε premium κρασιά θα συνοδεύσουν άριστα το κάθε πιάτο των καταξιωμένων σεφ του εστιατορίου.

Στα συν των βραδιών βάλε το μοναδικό για τα κυπριακά δεδομένα, valet parking (χωρίς αντίτιμο), τα χορευτικά show, τα μοναδικά pyrotechnics που κάθε λίγο θα σου υπενθυμίζουν την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών και φυσικά η μουσική πανδαισία από καταξιωμένους DJs, οι οποίοι θα σε απογειώσουν με τον τρόπο που μόνο εκείνοι γνωρίζουν καλύτερα.

Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας στο 22 333808 και ΕΔΩ