ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτές είναι οι μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Οι ανοιχτοί συναυλιακοί χώροι έχουν ήδη στήσει τις σκηνές τους και οι εκπρόσωποι του ελληνικού τραγουδιού ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις περιοδείες του. Αυτό το καλοκαίρι η Κύπρος θα γεμίσει μελωδίες!  Από το Σκαλί Αγκαντζιάς μέχρι το Αρχαίο θέατρο Κουρίου, από το Κηποθέατρο Λεμεσού μέχρι το Παττίχειο Λάρνακας το νησί γίνεται μια μεγάλη σκηνή έτοιμη να υποδεχτεί τους αγαπημένους ερμηνευτές και να μας χαρίσει νέες συναυλιακές εμπειρίες. 

Νατάσα Μποφίλιου

Η Νατάσα Μποφίλιου έρχεται στην Κύπρο για δυο μοναδικές συναυλίες σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, έχοντας ολοκληρώσει μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στην αθηναϊκή σκηνή του VOX, ταξιδεύει επιτέλους και πάλι με την εξαιρετική μπάντα της σε Ελλάδα και Κύπρο, για να γιορτάσει την επιστροφή σε αυτό που αγαπά περισσότερο: την άμεση επικοινωνία με το ενθουσιώδες κοινό της, μέσα από τις ανοιχτές συναυλίες.

Με την γνωστή κι αγαπημένη “Εποχή του Θερισμού”, που κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων μας, πλήρως αφομοιωμένη στον πυρήνα του προσωπικού κι αγαπημένου της ρεπερτορίου, η πιο δεμένη καλλιτεχνική τριάδα του ελληνικού τραγουδιού σας προσκαλεί σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση, γεμάτη πάθος, έμπνευση, και ανατροπές. 

Πέμπτη 26/5 Κηποθέατρο Λεμεσόυ , 20.30 Εισιτήρια €25 www.tickethour.com.cy acs courier 
Παρασκευή 27/5 Σκαλί Αγλαντζιάς, 20.30 Εισιτήρια €30 & € 25 Πληροφορίες 99059257 www.tickethour.com.cy acs courier

MEΛISSES

Oι Μelisses, το νο1 συγκρότημα ξεκινάει την καλοκαιρινή του περιοδεία από την Κύπρο με δύο μοναδικές συναυλίες.

Mε περισσότερα από 1300 live στα 13 τους χρόνια παρουσίας, αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο. Το αγαπημένο συγκρότημα θα πραγματοποιήσει δύο μοναδικές εμφανίσεις στην Κύπρο παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο από επιτυχίες όπως «Το Κύμα», το «Έλεγες», το «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Δεν Έχω Ιδέα», το «Είμαι Αλλού», το «Κρυφτό», το «Ένα Λεπτό» το «Αν» , αλλά και μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Tρίτη 31/5 Σκαλί Αγλαντζιάς, 21.00 Εισιτήρια €30  www.tickethour.com.cy acs courier
Tετάρτη 1/6 Παττίχειο Λάρνακας, 21.00 Εισιτήρια €30 Προπώληση: www.tickethour.com.cy acs courier 

Γιάννης Χαρούλης

Ο Γιάννης Χαρούλης και η μουσική του παρέα, επιστρέφουν στο Θεατράκι του Δημοτικού Πάρκου Λυμπιών και μας προσκαλούν να αισθανθούμε, να μοιραστούμε και κυρίως να ξανασμίξουμε, υπό τον ήχο αγαπημένων μας τραγουδιών.

Οι Πόρτες ανοίγουν στις 20:00 | Έναρξη στις 21:00
"Ελάχιστη Κατανάλωση" €80 ανά τραπέζι, που θα πρέπει να πληρωθεί το βράδυ της συναυλίας.

Πέμπτη 2 -Παρασκευή 3/6  Δημοτικό Πάρκο Λυμπίων, 21.00 Προπώληση Soldoutticketbox

Πυξ Λαξ

Oι Πυξ Λαξ έρχονται στο Σκαλί Αγλαντζιάς και στο Κηποθέατρο Λεμεσού για δυο μοναδικές συναυλίες.

Η τριαντάχρονη πορεία των ΠΥΞ ΛΑΞ μας φέρνει κοντά στο συναίσθημα, στην γλυκόπικρη νοσταλγία και στην ελπίδα ότι το μέλλον χτίζεται στη μνήμη του παρελθόντος. Παρέα με μελωδίες και στίχους που εκφράζουν γενιές, παρέες, αγάπες. Γιατί το συναίσθημα δεν χρειάζεται πολλές λέξεις, παρά μόνο γνώριμες μελωδίες και ταξιδιάρικο χαρακτήρα. Μαζί με τη λαχτάρα να βρεθούμε ξανά μαζί, παρέα με τα τραγούδια που μας σημάδεψαν.

Παρασκευή 3/6  Σκαλί Αγλαντζιάς, 20.30 Εισιτήρια €25/€30 Προπώληση Tickethour.com
Σάββατο 4/6  Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, 20.30 Εισιτήρια €25/€30 Προπώληση Tickethour.com

Μίλτος Πασχαλίδης

Με αποσκευές τα τραγούδια 27 χρόνων δισκογραφίας αλλά κυρίως με τον ενθουσιασμό για ένα καλοκαίρι πιο αυθόρμητο και ελεύθερο από τα προηγούμενα, ο Μίλτος σε μια συναυλία από αυτές που μένουν αξέχαστές στο θεατράκι του Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών!

Ευαίσθητος, επικοινωνιακός, εκρηκτικός και αυθόρμητος και κυρίως
χαρισματικός τραγουδοποιός με 27 χρόνια πορείας, μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 14 πετυχημένους δίσκους και πολλές σημαντικές συνεργασίες.

Σάββατο 4/6  Δημοτικό Πάρκο Λυμπίων, 21.00 Προπώληση Soldoutticketbox

Μαρίζα Ρίζου

Μετά από τις εξαιρετικά επιτυχημένες χειμερινές της εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου, έρχεται με ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα, από το οποίο φυσικά δε θα λείπουν τραγούδια – σταθμοί, αλλά και καινούριες διασκευές.

Μάλλον πια περισσεύει να αναφέρουμε την αμεσότητα, το χιούμορ και τη θετική της αύρα. Η Μαρίζα, μαζί με τη γνωστή παρέα της, αλλά και καινούρια μέλη, τους «συνήθεις υπόπτους» φίλους και παιχταράδες (όπως τους αποκαλεί!), επιστρέφουν δυναμικά και με άγριες διαθέσεις!

Η συνταγή για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά!

Δευτέρα 6/6 Δημ. Κηποθέατρο Λεμεσού, 20.30 Εισιτήρια €20/€15 Εισιτήρια Tickethour.com
Τρίτη 7/6 Σκαλί Αγλαντζιάς, 20.30  Εισιτήρια €20 Πληροφορίες 99059257 Προπώληση: www.tickethour.com

Βασίλης Παπακωνσταντίνου Μαρία Παπαγεωργίου-Αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο

Με αφορμή τα 40 χρόνια από τότε που έφυγε ο Μάνος Λοΐζος, πραγματοποιείται μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον αξέχαστο δημιουργό !

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, στενός φίλος και συνεργάτης του Μάνου, έχει στιγματιστεί ο ίδιος και έχει στιγματίσει με τη φωνή του κάποια από τα πιο εμβληματικά τραγούδια του Μάνου Λοΐζου. Επιλέγει σε αυτήν την μοναδική βραδιά να έχει στο πλευρό του την Μαρία Παπαγεωργίου, το αερικό της ελληνικής μουσικής, και να παρουσιάσουν με το δικό τους καθηλωτικό τρόπο τραγούδια - σταθμούς της καλλιτεχνικής πορείας του μεγάλου δημιουργού.

Τα αγαπημένα κομμάτια του Μάνου Λοΐζου δεν έπαψαν ποτέ να συγκινούν, να εμπνέουν και να συντροφεύουν την καθημερινότητά μας, τις πιο γλυκές αλλά και τις πιο δύσκολες στιγμές μας. Σαράντα (40) χρόνια αφότου σίγησε οριστικά το πιάνο του, το πλούσιο έργο του, αλλά και το ήθος της χαρισματικής αυτής προσωπικότητας παραμένουν ολοζώντανα και δείχνουν το δρόμο για ένα «άλλο τραγούδι», που αφορά όλους μας.

Μια συναυλία που αφηγείται με διαχρονικές μουσικές, φωνές και λόγια την ευθύνη που έχουμε για ένα καλύτερο και φωτεινότερο μέλλον.

Tετάρτη 8/6 Δημ. Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.15 Εισιτήρια €25 Προπώληση tickethour.com
Πέμπτη 9/6  Σκαλί Αγλαντζιάς, 21.15 Εισιτήρια €25 Προπώληση Tickethour

 Άλκηστις Πρωτοψάλτη Μιχάλης Χατζηγιάννης

 Ο Ανεξάρτητος Όμιλος ΕπιΔραση στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης και προσφοράς του διοργανώνει συναυλία με τους σπουδαίους καλλιτέχνες Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μιχάλη Χατζηγιάννη στον μαγευτικό χώρο του Αρχαίου Θέατρου Κουρίου στην Επισκοπή Λεμεσού.

Μέρος των καθαρών εσόδων θα διατεθεί στον Σύνδεσμο Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων “Μοναδικά Χαμόγελα”

Μια μια υπέροχη βραδιά για καλό σκοπό, γεμάτη μουσική και αγάπη !

Παρασκευή 10/6 Aρχαίο Θέατρο Κουρίου, 20.30 Εισιτήρια €20 Πληροφορίες : 99469166 Προπώληση Tickethour.com

Γιάννης Αγγελάκας και 100°C στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στα Λύμπια, στο Θεατράκι του Κοινοτικού Πάρκου, εκεί που πέρσι έλαβαν χώρα μερικές από τις πιο όμορφες καλοκαιρινές συναυλίες.

Η αληθινή μουσική και η τέχνη γενικότερα οφείλει να προφητεύει τα χειρότερα, τις εποχές που οι άνθρωποι νομίζουν πως ευημερούν, και τα καλύτερα όταν δυστυχούν, καταθλίβονται και πιστεύουν πως έχουν όλα χαθεί, υπενθυμίζοντάς τους πως, πάντα, στο πιο βαθύ σκοτάδι, άνθιζε η συνείδηση και η ορμή για εξέλιξη.

Παρασκευή 10/6 Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, 21.00 Εισιτήρια €18/ €20 Ελάχιστη κατανάλωση/τραπέζι €80. soldoutticketbox.com Πληροφορίες 99810011

Γιώργος Σαμπάνης

Ο Γιώργος Σαμπάνης έρχεται στην Κύπρο για μια μοναδική συναυλία στο Κηποθέατρο Λεμεσού.

Πρόκειται για μια από τις πιο προσεγμένες παρουσίες στον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής. Είναι αξιόλογος τραγουδιστής, αλλά και σπουδαίος συνθέτης, έχοντας γράψει την μουσική τραγουδιών, τόσο για τον εαυτό του, όσο και για άλλους μεγάλους καλλιτέχνες, όπως η Πέγκυ Ζήνα, η Έλενας Παπαρίζου, ο Πάνος Κιάμος, η Καίτη Γαρμπή, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Μαζωνάκης και αρκετοί ακόμα.

Κυριακή 12/6 Δημ. Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.00 Εισιτήρια €25/€30 Προπώληση tickethour.com

Φοίβος Δεληβοριάς και Νεφέλη Φασουλή

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Σκαλί Αγλαντζιάς, όπου θα πραγματοποιηθούν όλες οι φετινές συναυλίες του RED, θα λειτουργεί από νωρίς μπαρ στο οποίο θα διατίθενται προς πώληση ποτά και σνακς. Στον ίδιο χώρο και σε κάθε συναυλία θα βρίσκονται επίσης τα Μαγικά Κουτάκια των αγαπημένων καλλιτεχνών που πέρασαν από το RED κατά τη διάρκεια της 20χρονης πορείας του. Τα γνωστά ξύλινα μαγικά κουτάκια τα οποία περιέχουν αγαπημένα προσωπικά αντικείμενα των καλλιτεχνών και που θα μπορεί ο καθένας να τα αγοράσει σε προσιτή τιμή. Όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση των αντικειμένων θα δοθούν στον Σύνδεσμο Νεφροπαθών, εις μνήμην της πολυαγαπημένης μου μητέρας Αθανασίας Γεωργίου.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του, ύστερα από μία σειρά επιτυχημένων παραστάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μεταφέρουν αυτό το καλοκαίρι τη νέα τους παράσταση σε επιλεγμένους χώρους στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Πέμπτη 16/6 Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς, 20.30  Εισιτήρια €20 Προπώληση Tickethour

Ματούλα Ζαμάνη

Η Ματούλα Ζαμάνη ξεκινάει και πάλι την καλοκαιρινή της βόλτα παρέα με τους συνεργάτες της, για να βρεθεί ξανά κοντά στους φίλους της.

Κυριακή 19/6  Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, 21.00 Εισιτήρια €20 Προπώληση Soldoutticketbox
Τρίτη 21/6 Δημοτικό Πάρκο Λυμπίων, 21.00 Εισιτήρια €18/ €20 Ελάχιστη κατανάλωση/τραπέζι €80. Προπώληση Soldoutticketbox

Ελένη Βιτάλη

Η Ελένη Βιτάλη, από τις πιο σπουδαίες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, με περισσότερα από πενήντα χρόνια ιστορίας στο ελληνικό τραγούδι, δημιουργός διαχρονικών τραγουδιών και εξαιρετική ερμηνεύτρια μεγάλων επιτυχιών της ελληνικής δισκογραφίας, έρχεται στα Λύμπια για μια μοναδική συναυλία!

Η Ελένη Βιτάλη μάς τραγουδά για τον έρωτα, την αγάπη για τη ζωή, τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και άλλων μεγάλων Ελλήνων τραγουδοποιών.

Έχοντας έναν καινούριο δίσκο στις αποσκευές της σε μουσική του Τάκη Σούκα και στίχους της Ελένης Φωτάκη και με νέα τραγούδια με τον Σταμάτη Κραουνάκη συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Παρασκευή 24/6 Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, 20.00 Εισιτήρια €20/ €25 Πληροφορίες 99810011
Προπώληση Soldoutickets

10 Xρόνια χωρίς τον Δημήτρη Μητροπάνο στο Φόρουμ

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από τον Απρίλη του 2012 που σίγησε η σπουδαία λαική φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου. Για περισσότερο από 45 χρόνια βάδισε με μοναδική αξιοπρέπεια στους δρόμους του ελληνικού τραγουδιού , χαρίζοντας μας αξέχαστες και μεγάλες μουσικές στιγμές.

Σεβόμενοι το τεράστιο του όνομα καθώς και τη συνολική προσφορά του, τιμούμε φέτος τα 10 Xρόνια χωρίς τον Δημήτρη Μητροπάνοδιοργανώνοντας στις 30 Ιουνίου , στο γήπεδο της Ελληνικής Σχολής Φόρουμ ( Πέρα Χωριό Νήσου ) στις 9.00 το βράδυ, μία μοναδική συναυλία στην Κύπρο. Θα συμμετέχει η τότε ορχήστρα του και θα ερμηνεύσουν τραγούδια του οι αγαπημένοι του φίλοι Πέγκυ Ζήνα , Παντελής Θαλασσινός, Δημήτρης Μπάσης , Μίλτος Πασχαλίδης και Κώστας Τριανταφυλλίδης.

Πέμπτη 30/6 Γήπεδο Φόρουμ, 21.00  Εισιτήρια €20 Προπώληση Tickethour.com

Θανάσης Παπακωνσταντίνου  

Αν ακούς Θανάση, αν είσαι φίλος της μουσικής του, σίγουρα θα έχεις νοιώσει ήδη ένα σκίρτημα στο άκουσμα της είδησης ότι ο Λαρισαίος τραγουδοποιός επανέρχεται στα καλοκαιρινά μουσικά δρώμενα, τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά τις κοινές εμφανίσεις με τον Σωκράτη. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει και στην Κύπρο με τη λαχτάρα, οι μουσικές και τα τραγούδια να μας υψώσουν πάνω απ’ τις κακοτοπιές, το μούδιασμα να παραχωρήσει τη θέση του στην ευφροσύνη, η νύχτα να γίνει πιο εύκολη κι η μέρα πιο ευοίωνη.

Σάββατο 2/7 Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, 20.00 Εισιτήρια €20 Soldoutticketbox Πληροφορίες 99810011

 

Σταμάτης Κραουνάκης

Ολόψυχα στην Κύπρο! Δύο πιάνα, κόντρα μπάσο, βιολοντσέλο, μπουζούκια, βιολί λαϊκό και τραγουδισταράδες πρώτης γραμμής.
Αισθήματα, αγάπες και πανέμορφα λαϊκά συλλογικής συνδεσιμότητας δεκαετιών…

Μια οικογένεια. Μικροί μεγάλοι μαζί!

Δευτέρα 11/7  Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, 21.00 Εισιτήρια €20 Προπώληση Tickethour.com
Τρίτη 12/7 Δημ. Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.00 Εισιτήρια €20 Προπώληση Tickethour.com

Τετάρτη 13/7 Παττίχειο Λάρνακας, 21.00 Εισιτήρια €20 Προπώληση Tickethour.com

Ελεοωνόρα Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται και φέτος το καλοκαίρι, με νέα μπάντα, με τα καινούρια τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη που μόλις κυκλοφόρησαν σε ένα album με τίτλο ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ αλλά και με όσα έχουμε αγαπήσει μέχρι τώρα σε μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!

Θα ταξιδέψει με τα τραγούδια που θέλει να μας πει για να διασκεδάσουμε, να αγαπήσουμε, να νιώσουμε, να συγκινηθούμε, να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε και να ελπίσουμε όλοι μαζί. Όπως κάνουμε πάντα με την Ελεωνόρα, αλλά τώρα με περισσότερο πάθος γιατί ξέρουμε ότι δεν είναι δεδομένο. Και ξέρουμε πως έχουμε όλοι ανάγκη αυτή την έκρηξη συναισθημάτων!

Τετάρτη 13/7 Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς, 20.30 Αγίου Γεωργίου 15 Εισιτήρια €25 Προπώληση Tickethour
Πέμπτη 14/7 Αμφιθέατρο Πάνω Πολεμιδίων, 21.00 Εισιτήρια €35/€30/€25 Προπώληση Tickethour

Tραγούδια του αγώνα του Μίκη Θεοδωράκη

Η Ιερά Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής διοργανώνει μεγάλη συναυλία με τραγούδια του αγώνα του μεγάλου και σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιουλίου στην Πολιτιστική σκηνή της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής στη Λευκωσία.
Στη μεγάλη αυτή βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν καλλιτέχνες του χώρου.
Οι Βασίλης Λέκκας, Μπέττυ Χαρλαύτη και Παναγιώτης Πετράκης τιμούν τον αείμνηστο Μίκη Θεοδωράκη τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες του.

Συμμετέχει η διεθνούς φήμης Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης».

Σάββατο 16/7  Ιερά Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής, 21.00 Είσοδος Ελεύθερη Τickethour.com.cy καταστήματα ACS.

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Γιώργος Περής

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιώργος Περής έρχονται στο Αρχαίο Θέατρο Κιτίου για μια μοναδική συναυλία με τίτλο "Πάρε με αγκαλιά και πάμε" .

Tρίτη 19/7 Αρχαίο Θέατρο Κιτίου, 21.00 Εισιτήρια €20 Προπώληση Tickethour


Δημήτρης Μπάσης στο Κηποθέατρο Λεμεσού

 

Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, ετοιμάζει και φέτος ένα μοναδικό πρόγραμμα, γεμάτο αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια μεγάλων δημιουργών, ερμηνευμένα πάντα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά που θα μας ταξιδέψουν, σε όλο το φάσμα της λαϊκής μουσικής μέσα από το πρίσμα της μοναδικής φωνής του αγαπημένου μας καλλιτέχνη.

Μια ξεχωριστή αναδρομή από το χτες στο σήμερα, από τα «Χαμοπούλια» μέχρι το «Κάθε Μέρα» και «Τ’ Ανίκητα» που “έντυσαν” σκηνές της σειράς «Σασμός» και “μάγεψαν” αμέσως το κοινό.

Tρίτη 26/7 Δημοτικό Κηποθέατρο, 20.30 Εισιτήρια €15/€25 www.tickethour.com.cy 

 Άννα Βίσση On tour

Rock glam ενέργεια, πάθος, πόθος, λάμψη, αισθησιασμός, συγκίνηση, διαχρονικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες, και εκρηκτικά συναισθήματα θα νιώσει όποιος απολαύσει την Άννα και τους 12 μοναδικούς μουσικούς της σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, που μόνο η Άννα με αγάπη υπερβολική ξέρει να χαρίζει σε όλους τους fans της!

Μαζί της ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού.

Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν η Άννα Βίσση και ο Παναγιώτης Τσεβάς.

Tρίτη 30/8 Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, 21.00 Eισιτήρια €35 Προπώληση Tickethour.com
Tετάρτη 31/8 Παττίχειο Λάρνακας, 21.00 Εισιτήρια €30/€35 Προπώληση Tickethour.com