ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Aυτές είναι οι μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού

WIZ TEAM

Τα αμφιθέατρα ανοίγουν, η διάθεση για έξοδο και διασκέδαση μεγαλώνει και το Wiz σας παρουσιάζει τις μεγάλες συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί γι αυτό το καλοκαίρι. 

Μπλε και Ευρυδίκη στις Notes


Το Vinylio wine etc και οι Notes ( Duet και εμείς ) μάς προσκαλούν σε μια υπέροχη βραδιά γεμάτη μουσική! Οι δύο πιο ξεχωριστές ποπ-ροκ φωνές της ελληνικής σκηνής ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στη Λεμεσό, τις Τετάρτες 17 & 24 Μαΐου στις Νότες - Λεμεσό. Η Ευρυδίκη και οι Μπλε σε μία ιδιαίτερη μουσική συνάντηση μάς παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και μια σειρά από ντουέτα "έκπληξη", ελληνικά και ξένα, χωρίς να λείπουν φυσικά οι μεγάλες τους επιτυχίες. Η καταξιωμένη και πολυεπίπεδη Ευρυδίκη, που στη μακρόχρονη πορεία της έχει αποδείξει το καλλιτεχνικό της ταλέντο στο τραγούδι και το μουσικό θέατρο, μαζί με το ξεχωριστό συγκρότημα των Μπλε, με την ιδιαίτερη αισθητική στη μουσική και τον στίχο, και την εκρηκτική "front woman" Τζώρτζια Κεφαλά, αποφάσισαν να συνεργαστούν συναυλιακά και δισκογραφικά.

Ιnfo
Τετάρτη 17 Μαΐου & Tετάρτη 24 Μαΐου 2023
Notes Live, Λεμεσός
Τηλέφωνο 99300430.

Κώστα Μακεδόνας


Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας μαζί με τον Δήμο Λεμεσού, διοργανώνουν το 3ο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2023», το Σάββατο 20 Μαΐου 2023, στο Πολυλειτουργικό Παραθαλάσσιο Πάρκο στον Μόλο Λεμεσού. Μια μοναδική ολοήμερη εμπειρία αφιερωμένη στη θάλασσα, με στόχο την ενημέρωση του κοινού και κυρίως των νέων, για την προσφορά της Θάλασσας και της Γαλάζιας Οικονομίας. Σκοπός του Φεστιβάλ, είναι η περαιτέρω ανάπτυξη θαλάσσιας και ναυτιλιακής κουλτούρας καθώς και η ανάδειξη του τρόπου που μπορούμε να ζούμε τη θάλασσα ως ψυχαγωγία, κατεύθυνση σπουδών, επαγγελματική και οικονομική δραστηριότητα. Λαμβάνουν μέρος φορείς και οργανώσεις που ασχολούνται με τη θάλασσα και τη γαλάζια οικονομία και κατά τη διάρκεια της μέρας, θα πραγματοποιηθούν διάφορες δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Το ΘΑΛΑΣΣΑ 2023 θα κορυφώσει τις εκδηλώσεις του με μια μεγάλη συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα, στην κεντρική πλατεία του Παλιού Λιμανιού.

Info
Σάββατο 20 Μαΐου 2023
κεντρική πλατεία Παλιού Λιμανιού, 20.30.

Gipsy Kings


Οι βασιλιάδες των τσιγγάνων, με πρωταγωνιστή τον Tonino Baliardo, θα βρεθούν σύντομα στην Κύπρο, προσκαλώντας μας σε ένα γλέντι με ρυθμό («Magia del ritmo»), ελευθερία («Quiero Libertad») αλλά και σιωπή («Como un silencio»)! Η έναρξη της προπώληση του περιορισμένου αριθμού εισιτήριων έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της πλατφόρμας tickethour, οπόταν το κοινό θα μπορεί να προμηθευτεί το πολυπόθητο χαρτάκι για να απολαύσει ανεπανάληπτες στιγμές με τους Gipsy Kings, live on stage!

Ιnfo
Παρασκευή 26 Μαΐου 2023
Monte Caputo, Λεμεσός
Τηλέφωνο 7000 7066.

Νατάσα Μποφίλιου σε Λεμεσό και Λευκωσία

Μια παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Μια νέα παράσταση ή ένας νέος τρόπος να κοιτάξουν την Τέχνη τους και τον τρόπο που πορεύονται; Με μια παράσταση που συζητήθηκε όσο λίγες τη χρονιά που πέρασε, κατορθώνοντας να γεφυρώσει κάθε απόσταση μεταξύ σκηνής και θεατών, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, με την αρωγή της σταθερής τους ομάδας, κατάφεραν να αφουγκραστούν ακόμη μια φορά τους κραδασμούς της εποχής κι ένωσαν τις φωνές τους με αυτές των αναρίθμητων φίλων τους, δημιουργώντας μια νέα μοναδική καλλιτεχνική πρόταση, που ξεχώρισε για την ορμή και το δυναμισμό της.

Συντονισμένοι απόλυτα με τον παλμό του κοινού τους, με μεγάλη χαρά κι ανυπομονησία ταξιδεύουν με φόρα στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανοίγοντας έναν τολμηρό διάλογο της προσωπικής τους δισκογραφίας με το εγχώριο και διεθνές ρεπερτόριο.

Και προσκαλούν ξανά αυτό το καλοκαίρι τους πολυάριθμους φίλους τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι νέων συγκινήσεων.

Info
Παρασκευή 26 Μαΐου 2023
Αμφιθέατρο Heritage, Λεμεσός

Σάββατο 27 Μαΐου 2023
Σκαλί Αγλαντζιάς, 21.00
Εισιτήρια €30
Προπώληση tickethour

Χρήστος Θηβαίος- Παναγιώτης Μάργαρης στo Μαρκίδειο

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης, συναντιούνται επί σκηνής, για να αφηγηθούν ο καθένας με τον τρόπο του τα λυρικά τους παραμύθια.

Αυτά τα παραμύθια που ο ακροατής πλάθει μόνος του, ταξιδεύοντας με τη μουσική και τους στίχους.

Λίγο μετά το δειλινό σε χώρους μυσταγωγικούς, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης δημιουργούν όνειρα, ταξίδια και παραμύθια, με την αρχή και το τέλος που νιώθει ο καθένας στην ψυχή του.

Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου συναντιούνται με την σπάνια δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε ένα πρόγραμμα που, εκτός από τα αναμενόμενα, περιλαμβάνει ανατρεπτικά κομμάτια και προκαλεί δυνατές μουσικές συγκινήσεις.

Μια μοναδική συνάντηση – αφήγηση που θα γράψει ιστορία…

Info
Παρασκευή 26 Μαΐου 2023
Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου, 20.30
Εισιτήρια €20
Προπώληση www.Ticketour.com  καταστήματα ACS
Πληροφορίες 99430654

Δέσποινα Βανδή στο Ammos Beach Bar

Τα αγαπημένο μαγαζί στη Λάρνακα υποδέχεται το καλοκαίρι με μια δυνατή συναυλία της Δέσποινας Βανδή.

Σε μια εποχή που κάνει δυνατές εμφανίσεις στο «Έναστρον», μαζί με τις MΕΛΙSSES, αλλά και τους Kings και την Τάνια Μπρεάζου, και λίγο μετά που κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της «Ya Habibi» (μαζί με τους Kings), το οποίο έγινε νούμερο ένα τάση στο Youtube, η Βανδή έρχεται και πάλι στην Κύπρο.

Info
Κυριακή 28 Μαΐου 2023
Ammos Beach Bar, 19.00
Ακτή Μακένζι, Λάρνακα
Πληροφορίες 96288280, 99385421

Μαρίζα Ρίζου στο Σκαλί Αγλαντζιάς και στο Χάνι του Ιμπραήμ

Με τον ενθουσιασμό της κυκλοφορίας του τέταρτου προσωπικού της άλμπουμ ‘’Το Χωριό’’ η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει με ανυπομονησία για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

«Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ο 4ος δίσκος μου με τίτλο ‘Το Χωριό’. Παρέα με ένα μέρος του χωριού -που είναι δηλαδή οι πολύτιμοι συνεργάτες μου-, ετοιμάζουμε ένα live που μιλά για τη διαδρομή που δυστυχώς δε γίνεται να παραλείψει κανείς, εάν θέλει να φτάσει στην ευγνωμοσύνη και στην βαθιά εκτίμηση της ζωής και ‘’Του Χωριού’’ του. Πιο κοντά από ποτέ, πιο μαζί και ήρεμα από ποτέ με μοναδικό στόχο να είμαστε όντως παρόντες και να το χαρούμε.
Να είναι οι καλοκαιρινές μας βραδιές σαν να έχουμε μαζευτεί σε ταράτσες και τα λέμε, συνδεόμαστε και γελάμε και κλαίμε και ζούμε. Και είναι όλα οκ και αποδεκτά.
Σας περιμένω, σας περιμένουμε!
Μαρίζα»


Info
Tετάρτη 31 Μαΐου 2023
Σκαλί Αγλαντζιάς, 21.00
Πληροφορίες 99059257 (Μουσική Σκηνή RED)

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023
Χάνι του Ιμπραήμ, 20.00
Πάφος

Προπώληση Tickethour
Πληροφορίες 99652305.

Γιώργος Σαμπάνης στο Τheama Venue

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Γιώργος Σαμπάνης έρχεται στην Κύπρο, για να τραγουδήσουμε ζωντανά, τραγούδια που λατρέψαμε μαζί με τις νέες του μεγάλες επιτυχίες αλλά και τις παλαιότερες "Άσε με να σε Προσέχω", "Κάτι σαν Αστέρι, "Άγρια Θάλασσα", "Αυτό που αγαπάς", "Τίποτα" κ.ά. Ο Γιώργος Σαμπάνης θα βρεθεί το Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Ιουνίου στο Theama Venue στη Λεμεσό, χαρίζοντας στο κοινό αξέχατες νύχτες, ερμηνεύοντας παλιές και νέες του επιτυχίες.

Ιnfo
Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Ιουνίου 2023
Theama Venue,
Λεμεσός
Tηλέφωνο 99852220

Λευτέρης Πανταζής στο Opus Venue

Ένας λαικός αυθεντικός τραγουδιστής , που πάντα καταφέρνει να μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια του. Ο Λευτέρης Πανταζής ετοιμάζεται να μας χαρίσει μια μοναδική βραδιά στο Opus Venue στη Λεμεσό, γεμάτη με παλιά και νέα τραγούδια που αγαπήσαμε, όπου θα μας παρασύρει στο δικό του χορό.

Info
Κυριακή 4 Ιουνίου,
Opus Venue, 22.00
Λεμεσός
Kρατήσεις 7000 0087

Αλκίνοος Ιωαννίδης σε Λευκωσία και Λεμεσό

Η επανένωση της ιστορικής μπάντας του Αλκίνοου Ιωαννίδη αποτέλεσε ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός. Περισσότερο από δύο δεκαετίες μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις, οι σπουδαίοι μουσικοί παρουσιάζουν για δεύτερο καλοκαίρι ένα πρόγραμμα συναυλιών γεμάτο δημιουργικότητα, συγκίνηση και ενέργεια. Ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία, που παρουσίασαν αυτό τον χειμώνα περιοδεύοντας σε διάφορους κλειστούς χώρους στην Ελλάδα. Μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε. «Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε!»

Info
Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023
Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, 21.00
Γωνία Χαράλαμπου Μούσκου & Γρηγόρη Αυξεντίου

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023
Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, 21.00
Αρχιεπισκοπή Λεμεσός

Εισιτήρια: €28/ €35
Eισιτήρια Soldoutticketbox

Γιάννης Κότσιρας στο Σκαλί Αγλαντζιάς

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ με την ευκαιρία 25 χρόνων κοινωνικής προσφοράς παρουσιάζει:

Ο αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει με πολύ αγάπη ένα καταπληκτικό πρόγραμμα και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία .

Ο χειμώνας που μας πέρασε χάρισε μια καινούργια εμπειρία στον Γιάννη και τους συνεργάτες του. Μας ταξιδέψανε με την μουσικό-θεατρική παράσταση «Κατάστρωμα Α» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή και κείμενα του Οδυσσέα Ιωάννου. Οι εξαιρετικά πετυχημένες παραστάσεις τους, ενθουσίασαν το κοινό και απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές.

Το καλοκαίρι που έρχεται κι έχοντας στο πλάι του την Μυρτώ Βασιλείου και τη Δήμητρα Μπουλούζου, ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, εμπνευσμένες διασκευές, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά Σασμός φυσικά, αλλά και τα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια που πάντα έχουν το δικό τους χώρο στις καλοκαιρινές του συναυλίες!

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, Μυρτώ Βασιλείου, που έχει στις αποσκευές της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Μάριος Φραγκούλης, ο Μίνωας Μάτσας, η Λίνα Νικολακοπούλου αλλά και την ερμηνεία της στην “Φυλακή της Αντιγόνης” σε στίχους Νίκου Γκάτσου και μουσική Νίκου Χιώτογλου, θα φέρει τη δική της χροιά σε αυτές τις καλοκαιρινές συναυλίες με τη φρεσκάδα, τη ζωντάνια και τη ζεστή φωνή της.
Η Δήμητρα Μπουλούζου μία από τις πιο χαρισματικές ερμηνεύτριες και μουσικούς, έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες και είναι σταθερή συνεργάτιδα του Γιάννη Κότσιρα τα τελευταία πέντε χρόνια. Σημαντική η συνεργασία της στο τραγούδι «Πέτρινη Καρδιά» που ακούγεται στην τηλεοπτική σειρά Σασμός, αλλά και αυτή με το Βαγγέλη Μαχαίρα στο τραγούδι «Τα ανάποδα.»

Ιnfo
Σάββατο 10 Ιουνίου 2023
Σκαλί Αγλαντζιάς, 21.00
Εισιτήρια €25/ €30
Προπώληση Τickethour & ACS courier (77777040)
Πληροφορίες: 99059257(RED)

 

Νίκος Βέρτης στο Τσίρειο

Ο Νίκος Βέρτης συμπληρώνει 20 χρόνια λαμπρής καριέρας, γεμάτης επιτυχίες και γιορτάζει με μια μεγάλη περιοδεία σε διάφορες χώρες, αρχίζοντας από την Κύπρο. Μια μεγαλειώδη παραγωγή, με εξαιρετικής ακουστικής ήχο,εντυπωσιακά φώτα και ένα φαντασμαγορικό σκηνικό που θα επιμεληθεί ο ίδιος με τις γνωστές πολύ ψηλές του απαιτήσεις.

Η συναυλία που θα δώσει ο Νίκος Βέρτης στη Λεμεσό θα να είναι υψηλών προδιαγραφών. Το στάδιο πέραν από τον κόσμο που θα φιλοξενήσει στην κερκίδα θα διαμορφωθεί σε ένα τεράστιο και άνετο χώρο διασκέδασης καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του συγκεκριμένου χώρου θα τοποθετηθούν καναπέδες και ψηλά τραπεζάκια όπου ο κόσμος θα μπορεί να απολαύσει και να διασκεδάσει με τον μοναδικό καλλιτέχνη απολαμβανοντας το ποτό του.

"Αν είσαι ένα αστέρι", "Θέλω να με νιώσεις", "Πές το μου ξανά", "εν με σκέφτεσαι", είναι μόνο κάποια από τα τραγούδια με τα οποία ο αγαπημένος τραγουδιστής θα μας κάνει να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε , να θυμηθούμε και να νιώσουμε ανεπανάληπτες στιγμές.

Info
Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023
Τσίρειο Στάδιο, 21.00
Λεμεσός
Εισιτήρια Soldouttickebox

Πάνος Μουζουράκης στο Σκαλί Αγλαντζιάς

Ο ανατρεπτικός Πάνος Μουζουράκης σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις, την Τρίτη 13 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς Ο αγαπημένος Πάνος Μουζουράκης, ένας από τους σπουδαιότερους και πιο πολυδιάστατους καλλιτέχνες και performer της γενιάς του, έχει ετοιμάσει για το κοινό ένα συναρπαστικό live και είναι έτοιμος για ακόμα μια φορά να μας εντυπωσιάσει με το απαράμιλλο ταλέντο του, τον πηγαίο αυθορμητισμό του, τη μοναδική του σκηνική παρουσία και την ιδιαίτερη φωνή του. Από την εμφάνισή του δε θα λείψουν αγαπημένες επιτυχίες του από την προσωπική του δισκογραφία όπως τα «Μπερδεμένος», «Αυτή Είναι Η Ζωή», «Φίλα Με Ακόμα», «Έπαθα Αγάπη», καθώς και αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών αλλά και πολλές ανατρεπτικές μουσικές «εκπλήξεις», όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει ο πολυπράγμων Πάνος Μουζουράκης σε κάθε του ζωντανή εμφάνιση.

Info
Τρίτη 13 Ιουνίου 2023
Σκαλί Αγλαντζιάς, 21.00
Λευκωσία, 21.00
Προπώληση: Tickethour & ACS Courier.
Kρατήσεις 99059257

Μίλτος Πασχαλίδης σε Λευκωσία και Λάρνακα 

Τα λόγια για τον Μίλτο είναι πλέον περιττά: 28 χρόνια πορείας με μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, δεκάδες επιτυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες. Όλα με το προσωπικό του στίγμα: την πετυχημένη του ισορροπία μεταξύ ροκ και παραδοσιακής μουσικής και τη δυνατή σύνδεσή του με τον κόσμο.

Οι δυο βραδιές  θα τα έχουν  όλα: παραμύθια, κακιές συνήθειες, ιστορίες και τραγούδια που ζούνε λαθραία, παλιά και αγαπημένα τραγούδια, όπως «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», τις «Πεθαμένες Καλησπέρες», αλλά και νέες επιτυχίες των τελευταίων του δισκογραφικών δουλειών.

Info
Τρίτη 14 Ιουνίου 2023
Σκαλί Αγλαντζιάς, 21.00
Αγίου Γεωργίου 15
Αγλαντζιά, Λευκωσία
Πληροφορίες 22462233
Εισιτήρια €22
Προπώληση: www.soldoutticketbox.com


Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023
Κοινοτικό Γήπεδο Πύργων, 21.30
Λάρνακα
Εισιτήρια €20
Προπώληση: www.soldoutticketbox.com 

Δημήτρης Μπάσης στο Κοινοτικό Γήπεδο Δευτεράς

Η ΔΟΞΑ Δευτεράς παρουσιάζει τον Δημήτρη Μπάση σε μια μοναδική συναυλία με αφορμή τη συμπλήρωση 61 χρόνων "Χορού Καισϊού". Ο Δημήτρης Μπάσης, έρχεται Λευκωσία για ένα μοναδικό live γεμάτο συναίσθημα, σπουδαίες επιτυχίες και διασκέδαση. Την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στο Κοινοτικό Γήπεδο Δευτεράς, στην επ. Λευκωσίας. Τραγούδια σύγχρονα και κλασικά που θα μας ταξιδέψουν, σε όλο το φάσμα της λαϊκής μουσικής μέσα από το πρίσμα της μοναδικής φωνής του αγαπημένου μας καλλιτέχνη. Μια ξεχωριστή αναδρομή από το χτες στο σήμερα, από τα «Χαμοπούλια» μέχρι το «Κάθε Μέρα» και «Τ’ Ανίκητα» που “έντυσαν” σκηνές της σειράς «Σασμός» και “μάγεψαν” αμέσως το κοινό.

Info
Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023
Κοινοτικό Γήπεδο Δευτεράς,20.30
επ. Λευκωσίας
Είσοδος: €15
Προπώληση: Soldoutticketbox.com
Πληρoφορίες 99663154 ή 99052426

Κωστής Μαραβέγιας στο Σκαλί Αγλαντζιάς

Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται στην Κύπρο τον Ιούνιο για να μας ψυχαγωγήσει, να μας ευφράνει την ψυχή με τα τραγούδια, τις μουσικές και με τον προσωπικό αφηγηματικό του τόνο που όλοι αγαπάμε. Εξάλλου, ο Κωστής Μαραβέγιας ξέρει να μας συγκινεί και να μας ταξιδεύει αλλά και να μας ξεσηκώνει. Με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με τον δικό του ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο δεν θα αφήσει για άλλη μια φορά κανέναν στην καρέκλα του!

Info
Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023
Σκαλί Αγλαντζιάς, 21.00
Λευκωσία
Προπώληση: Tickethour & ACS Courier.
Πληροφορίες 99059257

Δήμητρα Γαλάνη και Μάρθα Φριντζήλα σε Λευκωσία και Λεμεσό

H Δήμητρα Γαλάνη και η Μάρθα Φριντζήλα έρχονται αυτόν τον Ιούνιο στην Κύπρο πάνω «Σ’ ένα κύμα του Νότου» σε συνέχεια των δύο sold out παραστάσεών τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς (Λευκωσία) και την Τρίτη 27 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Heritage (Λεμεσός), οι δύο ερμηνεύτριες φέρνουν πρωτότυπα τραγούδια και διασκευές με νέα προσέγγιση μέσα από τη ματιά των νέων μουσικών που τις πλαισιώνουν και προτείνουν, όχι μια απλή συναυλία, αλλά μια μουσική παράσταση με σκηνική υπόσταση.

Οι δυο γυναίκες συναντιούνται επί σκηνής για να πουν την ιστορία τους μέσα από τα τραγούδια. Και το κοινό θα τις ακολουθήσει σε μια μουσική περιπλάνηση στον Νότο, από τη Μεσόγειο ως την Καραϊβική, με εξαίρετους μουσικούς, υπέροχες μελωδίες και πολυαγαπημένα τραγούδια από άλλες εποχές, που επιστρέφουν στο σήμερα, στον μαγικό σκηνικό κόσμο που δημιουργεί ο Άγγελος Μέντης υπό τους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς της Ελευθερίας Ντεκώ.

Ιnfo
Δευτέρα 26 Ιουνίου: Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία
Τρίτη 27 Ιουνίου: Αμφιθέατρο Heritage, Λεμεσός
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων:
Α ζώνη: 30 €
Β ζώνη: 25 €

Αντώνης Ρέμος στο Παττίχειο Λάρνακας

Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, έρχεται αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές.

Δύο υπέροχες συναυλίες, γεμάτες αγαπημένα τραγούδια, μοναδικές ερμηνείες και πολύ κέφι, στην Λάρνακα και την Λευκωσία.

Πλαισιωμένος από μια δυνατή μπάντα με καταξιωμένους σολίστες, ο Αντώνης Ρέμος, για ακόμη μια φορά, θα μας εντυπωσιάσει με τις δυνατές ερμηνείες του και τα τραγούδια του παλιά αλλά και καινούργια, που έχουμε όλοι αγαπήσει και τραγουδήσει.

Δύο μοναδικές συναυλίες που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Info
Τετάρτη 28 & Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023
Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21.00
Εισιτήρια: Tickethour

Θανάσης Παπακωνστναντίνου στα Λύμπια

Το Downtown Live γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, ο οποίος επιστρέφει στο Δημοτικό Θεατράκι των Λυμπιών, την Παρασκευή 30 Ιουνίου.

Επιστρέφει στην Κύπρο με τη λαχτάρα, οι μουσικές και τα τραγούδια, να μας υψώσουν πάνω απ’ τις κακοτοπιές, το μούδιασμα να παραχωρήσει τη θέση του στην ευφροσύνη, η νύχτα να γίνει πιο εύκολη κι η μέρα πιο ευοίωνη.

Info
Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023
Δημοτικό Θεατράκι των Λυμπιών, 20.00
Εισιτήρια €‎20 (προπώληση) και €‎25 (στην είσοδο)
Προπώληση www.DownTownNicosia.Live
Πληροφορίες 99810011

Πυξ Λαξ στα Λύμπια

Υποδεχόμαστε το συναυλιακό Ιούλιο του 2023 μαζί με τους Πυξ Λαξ! Παντού και πάντα, μαζί με αυτούς τους θρυλικούς πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, που ενσαρκώνουν την ενωτική δύναμη της μουσικής, τον κοινωνικό της χαρακτήρα, που ζωντανεύουν τις παρέες και βάζουν φωτιά στα συναισθήματα. Οι Πυξ Λαξ βγαίνουν και πάλι στο δρόμο για να εμφανιστούν ζωντανά το Σάββατο 01 Ιουλίου 2023 στο ανοιχτό Δημοτικό Θεατράκι Λυμπιών, έτοιμοι να δονήσουν και πάλι τη ψυχή μας & να μας προσφέρουν μία αξέχαστη μουσική βραδιά! Οι Πυξ Λαξ τραγουδούν για τις «παλιές» και τις νέες αγάπες, εξερευνούν την τέχνη τους, αναζητούν και χτίζουν νέες μουσικές ταυτότητες αλλά πάνω απ' όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλο ελληνικό συγκρότημα, δίνουν συναυλίες! Οι Πυξ Λαξ, ακμαίοι και ανθεκτικοί, εκφράζουν το κλασικό, το διαχρονικό, αυτό που δε χάνεται, που δεν ξεχνιέται, που δε σβήνει από το πέρασμα του εφήμερου. Οι στίχοι και οι μουσικές τους διακρίνονται όχι μόνο για τη μελωδικότητά τους αλλά και για την οικουμενικότητά τους. Εξακολουθούν να δονούν την ψυχή χιλιάδων ανθρώπων, νέων και μεγαλύτερων.

Info
Σάββατο 1 Ιουλίου 2023
Δημοτικό Θεατράκι των Λυμπιών, 20.00
Προπώληση www.DownTownNicosia.Live
Πληροφορίες 99810011

Γιώργος Νταλάρας στο Κηποθέατρο Λεμεσού

Ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται στην Κύπρο για να παρουσιάσει την καινούργια του δουλειά με θέμα την αγαπημένη του θάλασσα. Άνθρωπος της θάλασσας ο ίδιος, µε πολύ κόπο και διαρκή αναζήτηση ανθολογεί τραγούδια που θα µεταφέρουν δυνατές συγκινησιακές φορτίσεις. Τραγούδια για τη θάλασσα και τους θαλασσινούς: µελοποιηµένα ποιήµατα από µεγάλους συνθέτες, νέα τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί καθώς και τραγούδια “κειµήλια” της λαϊκής και της δηµοτικής µας παράδοσης, που παραµένουν στα χρόνια αξεπέραστα. Και πολλά σε µαγικές µελωδίες συνθετών και καίριους στίχους στιχουργών που υπήρξαν µέντορες και πνευµατικοί συνοδοιπόροι για τον Γιώργο Νταλάρα. Ο Γιώργος Νταλάρας ο οποίος διαχρονικά ανοίγει διάλογο µε τις νεότερες γενιές, για µία ακόµη φορά, ανακαλύπτει και στηρίζει νέα ταλέντα ώστε να µεταλαµπαδεύει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του σε όσους έχουν το χάρισµα αλλά και τη θέληση να στηρίξουν το µέλλον του ελληνικού τραγουδιού

Ιnfo
Κυριακή 2 Ιουλίου 2023
Κηποθέατρο Λεμεσού, 21:00
Λόρδου Βύρωνα, Λεμεσός
Εισιτήρια: Tickethour & ACS Courier

Νατάσα Θεοδωρίδου Αμφιθέατρο σχολής

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η καταξιωμένη και διαχρονική τραγουδίστρια έρχεται Κύπρο για δυο μοναδικές live εμφανίσεις. Η τραγουδίστρια με τις αμέτρητες επιτυχίες, με τη σεμνότητα και τη μοναδικότητα της φωνής της θα μαγέψει τους πολλούς θαυμαστές της, σε δύο απόλυτα καλοκαιρινά live! Κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό η Νατάσα θα κάνει ένα ταξίδι με χαρτοπόλεμο, θα πει στο φεγγάρι να ψάξει να τον βρει, θα μας βάλει δύσκολα, και αφού πει για τις δύσκολες στιγμές, θα τραβήξει μια κόκκινη γραμμή για την αχάριστη καρδιά, και επειδή μας ξέρει, θα τα αφήσει όλα έστω και αν είναι ανήσυχος ο καιρός. Θα μας πει για πάντα, γιατί δεν θέλει τέτοιους φίλους και στο τέλος… παραδόθηκα σε σένα.

Info
Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023
Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023
Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Eλεονώρα Ζουγανέλη σε Πάφο Λευκωσία και Λεμεσό



Ήταν και είναι η συνεργασία της χρονιάς. Μετά από τα επαναλαμβανόμενα soldout στην μουσική σκηνή VOX στην Αθήνα, το πολύ επιτυχημένο ΜΑΖΙ της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη συνεχίζει με μια μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το πάντρεμα των δύο χαρισματικών καλλιτεχνών σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση, συγκίνηση, συναίσθημα και αγαπημένα τραγούδια κέρδισε τις καρδιές όλων μας. Όσοι το είδαν ξέρουν για τι πράγμα μιλάμε – και σίγουρα πολλοί θα θέλουν να το ξαναζήσουν. Όσοι δεν τα κατάφεραν, σίγουρα θα θέλουν να το δουν.

Ιnfo
Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023
Δημοτικό Στάδιο Πέγειας, 21.00
Πάφος

Kυριακή 23 Ιουλίου 2023
Ορεινή Μητρόπολη Ταμασου και Ορεινής, 21.00
Λευκωσία

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023
Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.00
Λόρδου Βύρωνα, Λεμεσός

Εισιτήρια Τickethour.com