ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυθεντικό gelato, από ένα καινούργιο μαγαζί, σε μια νέα πλατεία της Πρωτεύουσας

WIZ TEAM

Σε μια υπέροχη νέα πλατεία της Λευκωσίας, την Πλατεία Σπυριδάκη, δίπλα ακριβώς στο πανύψηλο «360», μπορείς να έχεις μια «excellent premium gelato experience», απολαμβάνοντας αυθεντικό gelato σε πολύ ιδιαίτερες γεύσεις και συνδυασμούς.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Les Fouets du Fou (@les_fouets_du_fou)


Το παγωτό που φτιάχνει ο pastry chef Μάριος Φωτίου ενδεχομένως να το έχεις δοκιμάσει ξανά στο παρελθόν, στην πανέμορφη Άλωνα της περιοχής Πιτσιλιάς. Πολύ δημοφιλής ανάμεσα στις γεύσεις του ήταν σίγουρα το χοιρομέρι, η οποία γεύση μπορούμε να πούμε πως, μαζί με τη σοκολάτα Valrhona ήταν αυτές που λάτρεψε περισσότερο ο κόσμος.

Εδώ και μερικές μέρες, λοιπόν, αφότου το «Les fouets du fou» άνοιξε στη Λευκωσία -έτσι ονομάζεται το νέο μαγαζί του Μάριου-, μπορούμε να πούμε πως το καλοκαίρι μας άρχισε να γίνεται πολύ πιο δροσερό!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Les Fouets du Fou (@les_fouets_du_fou)


«Τα κτυπητήρια του τρελού» είναι η μετάφραση του ονόματος, ή τα «δημιουργικά τρελά κτυπητήρια» αν θέλουμε να το δούμε σε πιο ελεύθερη μετάφραση. Πάντως, όπως κι αν το μεταφράσουμε, ξέροντας τι γεύσεις υπάρχουν στο ψυγείο της νέας gelateria αλλά και τι γεύσεις ετοιμάζονται, το μόνο σίγουρο είναι πως το όνομα αυτό αντικατοπτρίζεται με τον πιο τέλειο τρόπο στο παγωτό που θα γευτείς εδώ.

Σισαμόπιτα με τερατσόμελο, ριζόγαλο, μέσπιλο και σοκολάτα Valrhona, είναι μόνο μερικές από τις πολύ ιδιαίτερες γεύσεις, ενώ πεπόνι, μάνγκο, φράουλα, μαστίχα, φουντούκι, χαλεπιανό και άλλες πολλές συμπληρώνουν τη γκάμα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Les Fouets du Fou (@les_fouets_du_fou)


Μέχρι και η βανίλια που θα γευτείς εδώ είναι από Tahitian Vanilla Beans, της οποίας η τιμή είναι κατά πολύ ψηλότερη από την αντίστοιχη βανίλια Μαδαγασκάρης.

Επιπλέον, μάθε πως όλα τα φρούτα που χρησιμοποιούνται για παρασκευές παγωτών είναι φρέσκα οργανικά κυπριακά, πως δεν γίνεται καμιά χρήση χρωστικών ή πρόσθετων υλικών, πως όλες οι γεύσεις είναι gluten free (αυτός είναι και ο λόγος που προς το παρόν δεν θα βρεις χωνάκια εδώ), αλλά και πως υπάρχουν και vegan επιλογές ανάμεσα στα παγωτά.

Στο «Les fouets du fou» θα βρεις επίσης προϊόντα όπως μουστοκούλουρα και άλλα γλυκά, χύμα σοκολάτα Varlhona για το σπίτι, ενώ σε περιόδους όπως Πάσχα και Χριστούγεννα θα φτιάχνονται στο μαγαζί εξαιρετικά τσουρέκια και σοκολατάκια, αντίστοιχα.

Info
Τηλ. 99898935
Στασάνδρου 4, Λευκωσία.
ΤΡ-ΠΑΡ 11.00-14.00 & 16.00-23.00, Σ 11.00-14.00 & 16.00-01.00, Κ 17.00.00.30