ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η νέα γκλαμουράτη άφιξη της Λεμεσού

WIZ TEAM

Μια μοναδική γαστρονομική πρόταση που συνδυάζει συναρπαστική θέα στον δέκατο όροφο του κτηρίου The Icon στη Λεμεσό, είναι το νέο talk of the town.

Το εντυπωσιακό εστιατόριο La Caleta άνοιξε τις πόρτες του εδώ και λίγες ημέρες. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η θέση του είναι το μεγάλο του ατού μιας σού προσφέρει από ψηλά μοναδική θέα της πόλη αλλά και της θάλασσας της Λεμεσού.

Το εστιατόριο θα σας μαγέψει με την απλότητα και συνάμα την κομψή αισθητική του. Με το μεσογειακό στοιχείο να είναι εμφανές στο περιβάλλον αλλά και στο μενού, ο χώρος προσφέρεται για κάθε ώρα της ημέρας, είτε πρόκειται για brunch είτε για μεσημεριανό γεύμα ή μια βραδινή έξοδο.

Τα ηνία της κουζίνας κρατά ο σεφ Bastien Lhabitant, ο οποίος μάς ταξιδεύει γαστρονομικά με πιάτα επηρεασμένα από τη μεσογειακή κουζίνα, στα οποία χρησιμοποιούνται τα καλύτερα εποχικά υλικά που μπορεί κάποιος να βρει στο νησί. Το μενού αλλάζει ανάλογα με τη σεζόν. Άξιο αναφοράς είναι πως το εντυπωσιακό design του χώρου ανέλαβε η εταιρεία Obliq interiors.

INFO
ΤΗΛ. 25252404
Γεωργίου Α’ 89, Γερμασόγεια, Λεμεσός