ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτό είναι το food truck της Λευκωσίας που πρέπει να ακολουθήσεις

WIZ TEAM

Όλο και περισσότερες κινητές καντίνες που αγαπούν τη street κουλτούρα εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του νησιού μας.

Αυτή τη φιλοσοφία έχει και το Grill n Roll, το food truck που προσφέρει ακαταμάχητα burgers εδώ και λίγο καιρό όχι μόνο σε στέκια της Λευκωσίας αλλά το συναντάς σε διάφορα στέκια στην Κύπρο.

Δεν είναι απλώς ένα food truck όπου μπορείς να βρεις «βρόμικες» επιλογές αλλά πρόκειται για μια επιλογή που σου προσφέρει ψαγμένα πεντανόστιμα burgers που σίγουρα πρέπει να γευθείς.

Πίσω από αυτή την ιδιαίτερη καντίνα βρίσκεται ο chef Αβραάμ ή καλύτερα ο Αβραάμ Σαββίδης, ένας σεφ που αγαπά τις street food επιλογές και το δείχνει μέσω των νόστιμων γεύσεων που προσφέρει σε κάθε event στο οποίο έχει βρεθεί. Μαζί με τον συνέταιρό του γυρίζουν διάφορα στέκια του νησιού και προσφέρουν απολαυστικές γεύσεις που τρως στο χέρι και τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις με μοναδικά κοκτέιλ του χώρου όπου παρκάρουν.

Στο μενού θα βρεις μόνο δυο επιλογές: το βοδινό burger αλλά και χορτοφαγικό συνοδευμένο με μια ιδιαίτερη μοναδική σαλάτα με ανανά που ταιριάζει τέλεια με την πρότασή τους. Φυσικά, οι τηγανητές πατάτες δεν λείπουν.

Και αν αναρωτιέστε πού μπορείτε να βρείτε το Grill n Roll, ακολουθήστε το στα social media και μάθετε πότε είναι το επόμενο gathering στο οποίο θα συμμετάσχουν.