ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Aυτό είναι το πιο ανόητο ελληνικό φαγητό σύμφωνα με το CNN

WIZ TEAM

Το CNN τοποθετεί την ελληνική κουζίνα στην 7η θέση ανάμεσα στις καλύτερες κουζίνες του κόσμου. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι το να ταξιδεύει και να τρώει κανείς στην Ελλάδα είναι σαν να ζει μέσα σε σελίδες γυαλιστερού περιοδικού χωρίς την ανάγκη για photoshop.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα «Το να τρως στην Ελλάδα είναι ένας τρόπος να καταναλώνεις την ιστορία. Μία μπουκιά από ντολμάδες ή μια κουταλιά φακές σούπα είναι μια μικρή γεύση της ζωής στην αρχαία Ελλάδα, όπου δημιουργήθηκαν αυτά τα φαγητά». Παράλληλα αποκαλύπτει ότι το μυστικό της επιτυχίας και της δημοφηλίας των ελληνικών φαγητών είναι το ελαιόλαδο.

Τέλος αναφέρει ότι το λαχανόρυζο χαρακτηρίζεται ως το πιο ανόητο φαγητό της ελληνικής κουζίνα μιας και είναι απλά λάχανο με κρεμμύδι, παραμαγειρεμένα και μετά ανακατεμένα με ρύζι . Πρόκειται για ένα πιάτο που σε χορταίνει αλλά είναι μονοδιάστατο.

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες κουζίνες

10: ΗΠΑ (Cheeseburger, Chocolate chip cookies)

9. Μεξικό (Mole, Tacos al pastor, Tamales)

8. Ταϊλάνδη (Tom yam kung, Massaman curry, Som tam)

7: Ελλάδα (Ελαιόλαδο, σπανακόπιτα, γύρος)

6: Ινδία (Dal, Dosa, Chai)

5: Ιαπωνία (Miso soup, Sushi και sashimi, Tempura).

4: Ισπανία (Jamon Iberico, Churros)

3: Γαλλία (Escargot, Macarons, Μπαγκέτα)

2: Κίνα (Γλυκόξινο χοιρινό, Dim sum, πάπια Πεκίνου, Xiaolongbao).

1: Ιταλία (Πίτσα, ιταλικό σαλάμι, καφές).

Η Κύπρος δυστυχώς δεν είναι στην δεκάδα. Προφανώς η ομάδα του CNN δεν έχει δοκιμάσει το εκπληκτικό μας χαλούμι, το χορταστικό σουβλάκι, και το πεντανόστιμο χοιρινό με κολοκάσι. Αναμένουνε κι ευελπιστούμε να γίνει σύντομα.