ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτό το Σάββατο πάμε στις δροσερές Πλάτρες για κοκτέιλ και μουσική

WIZ TEAM

Τι θέλουμε από τον ιδανικό προορισμό για μια απόδραση-αστραπή ή για ολιγοήμερες διακοπές; Ηρεμία, καθαρό αέρα, άφθονες εικόνες φύσης, φιλική φιλοξενία και στέκια με καλό φαγητό αλλά και περιβάλλον. Ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Κύπρο, οι Πλάτρες χαρακτηρίζονται ως ιδανικό χωριό για όσους αναζητούν τα πιο πάνω χειμώνα-καλοκαίρι.

Αν σκοπεύετε να περάσετε από την περιοχή αυτές τις μέρες, μπορείτε να συνδυάσετε τη βόλτα σας στο χωριό με μια στάση στο «Μαγαζάκι», ένα χώρο που σίγουρα θα έχετε προσέξει αφού είναι χαρακτηριστικός της περιοχής. «Το Μαγαζάκι» στεγάζεται εκεί που ήταν παλιά η ταβέρνα «Πήγασος», και η όμορφη περιποιημένη βεράντα του προσφέρει θέα στο κέντρο του χωριού.

Εδώ οι θαμώνες μπορούν να απολαύσουν από καφέ μέχρι παγωμένη μπίρα, αλλά και πιάτα της ημέρας που μπορεί κανείς μπορεί να βρει καθημερινά, παραδοσιακές κυπριακές συνταγές και φυσικά μαχαλεπί.

Για αυτό το Σαββατόβραδο ο χώρος διοργανώνει μουσική βραδιά παρέα με απολαυστικά́ cocktails αλλά και τις μουσικές επιλογές του Geon. Για κρατήσεις καλέστε στο 99449646.