ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός είναι ο τραγουδιστής που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision

WIZ TEAM

Ένας νεαρός και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης πρόκειται εκπροσωπήσει την Κύπρο στο επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurivision. Ο λόγος για τον Ελληνοκύπριο Αndrew Lambrou ο οποιος έχει μεγαλώσει στην Αυστραλία ενώ έχει ρίζες από Πάφο και Λήμνο. Ο  ταλαντούχος Andrew Lambrou έχει ήδη διαγράψει την δική του επιτυχημένη πορεία στην μουσική βιομηχανία και έχει μεγάλο κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του ΡΙΚ

«Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει ότι, σε συνέχεια της συμφωνίας που υπέγραψε με την Panik Records και σε συνεργασία με την City Pop Records Αυστραλίας, η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 67ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από τον Κυπριακής καταγωγής, δημοφιλή τραγουδιστή Andrew Lambrou, που εκπροσωπείται από την Saiko Management της Νέας Υόρκης.

Ο Andrew Lambrou έχει ζήσει πολλά χρόνια στην Αυστραλία και είναι δημοφιλής στα social media με πάνω από 500 χιλιάδες followers στο TIK TOK. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές διαφημίσεις. Έχει γεννηθεί στην Αυστραλία από Κύπριους γονείς και για τον ίδιο είναι μεγάλη τιμή το γεγονός ότι θα εκπροσωπήσει την πατρίδα του στη Eurovision.

Να θυμίσουμε ότι φέτος η Eurovision θα πραγματοποιοηθεί στο Λίβερπουλ, όπως ανακοίνωσε το BBC και η EBU πριν από μερικές εβδομάδες.

Δείτε σχετική ανακοίνωση Εδώ