ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βάλε το σομπρέρο σου και πάμε Λεμεσό

WIZ TEAM

Μια cantina mexicana είναι η νέα άφιξη στην πόλη.

Ο συνδυασμός κόκκινου, πράσινου και λευκού στη διακόσμηση σε προϊδεάζουν για τις γεύσεις που θα απολαύσεις αλλά και για την εμπειρία που θα έχεις στο νέο εστιατόριο στη Λεμεσό, μια καντίνα με αμιγώς μεξικάνικες γεύσεις!

Φτάνοντας στο Bodega Cantina Mexicana, αρχικά θα χαμογελάσεις βλέποντας απέναντί σου την μικρή ταμπέλα με την ονομασία του μαγαζιού, αφού συνδυάζει μια παιχνιδιάρικη γραμματοσειρά, με ζεστούς χρωματισμούς, οι οποίοι, όπως προαναφέραμε, χαρακτηρίζουν ολόκληρη τη διακόσμηση του λιλιπούτειου αυτού νέου εστιατορίου στη Λεμεσό.

Επέλεξε ανάμεσα σε burritos, tacos, quesadillas, burrito bowls, burgers και σάντουιτς και μην παραλείψεις να τα συνδυάσεις με μια sancria.

Θα αγαπήσεις επίσης τα πράσινα τραπεζάκια, της χρωματιστές ξύλινες καρέκλες με τα φλοράλ καθίσματα αλλά και τις funky αφίσες μέσα σε κορνίζα που κοσμούν τους τοίχους στο εσωτερικό, όπου σε συνδυασμό με τα reggaeton και τα υπόλοιπα latin ακούσματα θα σε ταξιδέψουν μεμιάς στη Λατινική Αμερική.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καθίσεις αναπαυτικά μέσα ή έξω και να επιλέξεις από το μενού ό,τι τραβά η όρεξή σου για αυτό το γευστικό ταξίδι στο Μεξικό. Οι επιλογές κυμαίνονται από burritos, tacos, quesadillas και burrito bowls, μέχρι σαλάτες, σπιτικά burgers, σάντουιτς, διάφορα ορεκτικά και ποτά, με επιλογή ακόμα και για sancria.

Εκτός από το dine in, υπάρχει η δυνατότητα για take away και delivery.

Info
Τηλ. 25260550
Δωδεκανήσου 16, Λεμεσός
Δ-Σ 12.00-22.00