ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βασίλης Τσιτσάνης στο Σήμερα

WIZ TEAM

Οι Ασπασία Στρατηγού, Γιάννης Διονυσίου και Πέτρος Κουλουμής παρουσιάζουν ένα όμορφο αφιέρωμα στον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη του ρεμπέτικου και του λαϊκού τραγουδιού.

Πολυγραφότατος, μεγαλοφυής, καινοτόμος, με πλούσια φαντασία και έργο σπάνιας ποιότητας, μαστοριάς και καλαισθησίας, ο Βασίλης Τσιτσάνης έγινε ο συνθέτης που χωρίς αυτόν η εικόνα της ελληνικής μουσικής θα ήταν περιορισμένη και διαφορετική. Παρόλο που έχουν περάσει πάνω από 100 χρόνια από τη γέννησή του ο Βασίλης Τσιτσάνης ζει για πάντα μέσα από τα τραγούδια του και θα εξακολουθεί να συναρπάζει και να συγκινεί ακόμη και πολύ νέους ανθρώπους, παραμένοντας διαχρονικός και επίκαιρος. 

«Τίποτα δεν αγνόησα στα τραγούδια μου. Η φαντασία μου φτερούγισε παντού» έλεγε ο ίδιος. Και το ελληνικό λαϊκό τραγούδι ταξίδεψε μαζί του παντού και θα συνεχίσει να ταξιδεύει στέλνοντας με τον παντοδύναμο τρόπο της μουσικής μαθήματα ανθρωπιάς, κατανόησης και αγάπης για τη ζωή και τον άνθρωπο.

Τραγουδούν με Αλφαβητική σειρά:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ / ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΗΣ / ΑΣΠΑΣΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

Μπουζούκια: Γιώργος Παπασολομώντος, Γιώργος Δημητρίου / Κιθάρα: Ανδρέας Ανδρέου / Πιάνο - Ακορντεόν: Μιχάλης Καρακατσάνης / Όρθιο μπάσο: Νικόλας Τρύφωνος

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πέτρος Κουλουμής
Επιμέλεια Παραγωγής: Πάνος Πετρίδης
Σχεδιασμός αφίσας: Μάριος Θεοδοσίου 
Παραγωγή: P.P. PETRIDES EVENTS LTD

Info
Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023
DownTown Live, 21.00
Πληροφορίες 99810011

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023
Μουσική Σκηνή «Στο Πέραμα», 21.00
Πληροφορίες 25373763 

Είσοδος €15
Προπώληση εισιτηρίων: www.SoldOutTicktetbox.com και καταστήματα Stephanis Electronics