ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βγαίνουμε Παραμονή στην Ταβέρνα Πλάκα, κάνοντας κράτηση με ένα κλικ

WIZ TEAM

Για την αγαπημένη ταβέρνα στην Έγκωμη, την θρυλική Πλάκα, με την ιστορία που εκτείνεται μισό αιώνα πίσω στον χρόνο, η κράτηση πλέον μπορεί να γίνει online, με ένα κλικ από κινητό ή tablet, μέσω του WiZ BookOnline.

Μάλιστα, αυτή την περίοδο έχεις πολλές αφορμές να κάνεις την κράτησή σου, μιας και η Πλάκα οργανώνει ωραία πράγματα για τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Αρχικά, για την Παραμονή Χριστουγέννων, εκτός από τις γιορτινές εκπλήξεις στο μενού, θα υπάρχει ζωντανή μουσική με τους Λεόντιο Γεωργίου (πιάνο), Γιώργο Φλωρίδη (μπουζούκι) και Ηράκλεια Κουμπαρή (τραγούδι), ενώ για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα προσφέρεται πλούσιο γιορτινό μπουφέ, απεριόριστο κυπριακό ποτό και ζωντανή μουσική με το ίδιο ακριβώς σχήμα.

Η διάσημη αυτή παραδοσιακή ταβέρνα που έχει συμπληρώσει περισσότερο από μισό αιώνα ζωής (μιας και υπάρχει από το 1969), αποτελεί ένα εξαιρετικό μέρος για να δοκιμάσετε την κυπριακή κουζίνα και τους μεζέδες της, οι οποίοι μάλιστα κατά καιρούς ανανεώνονται.

Με προσεγμένη ποιότητα υλικών, σε μια ήσυχη γειτονιά, με καλές τιμές, φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση και με δικό της χώρο στάθμευσης, κατάφερε να καθιερωθεί στις συνειδήσεις και τις προτιμήσεις των καλοφαγάδων. Μάλιστα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο προσφέρει φαγητό μετά ζωντανής μουσικής!

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, πρόκειται για τη νέα υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σ’ όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/