ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίντεο από τις πρόβες του Αλκίνοου στη Λευκωσία, μαζί με τις Αmalgamation

WIZ TEAM

Με αφορμή την επικείμενη συναυλία στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας, που θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου.

Φωτογραφίες: Amalgamation Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, εδώ και λίγο καιρό ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έχει μετακομίσει οικογενειακώς στη Λευκωσία, όπου ζει και προφανώς δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά.

Πολλές είναι οι αναφορές, είτε προφορικές είτε και μέσω κάποιων ντοκουμέντων, που τον θέλουν να… γνωρίζει εκ νέου την πόλη που μεγάλωσε και σίγουρα αυτή είναι μια εξέλιξη που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας γεμίζει με προσμονή για όλα όσα έρχονται σε καλλιτεχνικό επίπεδο από τον σπουδαίο αυτό καλλιτέχνη που τόσο αγαπάμε.

Πριν από μερικές ώρες, ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram η κυπριακή γυναικεία χορωδία Amalgamation, μας δίνει εικόνες αλλά και ήχο από την κοινή τους πρόβα στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, με αφορμή τη συναυλία με τίτλο «COMPARTIR».

Στο βίντεο που δημοσίευσαν οι Amalgamation, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη χαρά για τη συνεργασία και τον θαυμασμό τους στον Αλκίνοο, ακούγεται ένα απόσπασμα από τη διασκευή που έκαναν στο «Πάντα θα ξημερώνει», ένα κομμάτι που ως γνωστό γράφτηκε με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Όπως διαβάζουμε στο σχετικό ποστ, μάλιστα, στην παράσταση που θα έχει αμιγώς κυπριακό καλλιτεχνικό χρώμα, θα συμμετάσχουν επίσης οι μουσικοί Γιάννης Κουτής, Μάριος Τακούσιης και Λευτέρης Μουμτζής.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω και κρατήστε μια σημείωση για το live της 7ης Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, για την οποία η προπώληση αρχίζει σήμερα (13 Νοεμβρίου) στη Soldout Tickets.