ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βιωματικά εργαστήρια θεάτρου και τέχνης για παιδιά, έφηβους και ενήλικες

WIZ TEAM

Το Τhe Little Worry People, Art and Drama Studio διοργανώνει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου τη σειρά βιωματικών εργαστηρίων θεάτρου και τέχνης «Βγες απ’ το καβούκι σου».

Λίγα λόγια για τα βιωματικά εργαστήρια

Μάθε πώς το θέατρο και η τέχνη σε βοηθούν να εκφράζεσαι και να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου. Πώς μπορεί η τέχνη και το θέατρο να βοηθήσουν στην αυτοπεποίθηση και στην ψυχική ενδυνάμωση; Έλα να γίνουμε μια παρέα και να μοιραστούμε τις ιστορίες μας. Τα βιωματικά εργαστήρια τέχνης και θεάτρου στοχεύουν στην καλλιέργεια της ενσυναίσθησης και στην έκφραση των συναισθημάτων, στην ψυχική ανθεκτικότητα και την αυτοεξέλιξη.

«Ζωγραφίζω συναισθήματα», εργαστήρι με την Αιμιλία Τζαναβάρη

To εργαστήρι θα ασχοληθεί με την έκφραση συναισθημάτων μέσω της τέχνης. Οι συμμετέχοντες είτε θα επιλέξουν ένα δικό τους συναίσθημα (π.χ. αγάπη, γαλήνη, τόλμη) είτε θα κινηθούν με βάση τα συναισθήματα που τους προκαλεί ένα ποίημα (θα τους δοθούν και ποιήματα της διοργανώτριας). Στόχος είναι να εκφράσουμε και να αποτυπώσουμε στο χαρτί με χρώματα και μορφή αυτά τα συναισθήματα, χωρίς να τα κρίνουμε. Θα έρθουμε στη συνέχεια να τα δούμε από απόσταση και να τα συζητήσουμε.
 

 «Θεατρικό Βιωματικό Εργαστήρι» με τους Αντρέι Κρουπά και Νικολέττα Χριστοφόρου

Βιωματικό θεατρικό εργαστήρι με στόχο την διαχείριση συναισθημάτων, την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και των κοινωνικών και επικοινωνίακων δεξιοτήτων των συμμετεχόντων.

Θα χρησιμοποιήσουμε την τεχνική του role playing και του αυτόχεδιασμου. Η συμμετοχή είναι μια ευχάριστη εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα Η ενασχόληση με την τέχνη του Θεάτρου μας βοηθάει να ελενξουμε το στρες και να δούμε τα πράγματα με μια άλλη πιο θετική πλευρά.


Πρόγραμμα:
18.30-19.00 «Ζωγραφίζω συναισθήματα», εργαστήρι για ενήλικες
19.00-19.30 «Ζωγραφίζω συναισθήματα», εργαστήρι για παιδιά
19.30-20:30 «Θεατρικό Βιωματικό Εργαστήρι» για έφηβους και ενήλικες

INFO
Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022
Τhe Little Worry People, Art and Drama Studio, 18.30-20.30
Wellbeing Center, Ορφέως 2, 2413, Έγκωμη, Λευκωσία.
Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη προ-κράτηση στο email thelittleworrypeople@yahoo.com
Πληροφορίες 99358663 Νικολέττα
Περισσότερες πληροφορίες για τους διοργανωτές: https://www.facebook.com/events/401924735252744