ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Black Coffee, Paul Kalkbrenner, Maceo Plex και Stephan Bodzin στο BEONIX

WIZ TEAM

Το σημαντικό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής ανακοινώνει τέσσερις από τους headliners για τη φετινή έκδοσή του, στο παλιό οινοποιείο της ETKO.

Το BEONIX, το τριήμερο φεστιβάλ μουσικής που διεξάγεται στην Κύπρο, από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε τους τέσσερις headliners για την επερχόμενη διοργάνωση τού 2023.

Ο Paul Kalkbrenner, ο Γερμανός DJ και παραγωγός, γνωστός για το μοναδικό του μείγμα techno και house μουσικής, θα ανέβει στη σκηνή του φεστιβάλ μαζί με τους Black Coffee, Maceo Plex και Stephan Bodzin, ονόματα που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Εκτός από αυτά τα εντυπωσιακά ονόματα, DJs από όλο τον κόσμο κατευθύνονται στην Κύπρο για το φεστιβάλ για να μεταμορφώσουν το νησί σε κάτι που δεν έχετε ξανά δει. Ετοιμαστείτε να χορέψετε όλη τη νύχτα με την Anna, την Brina Knauss, τον Innellea, τον Jan Blomqvist, την Joplyn, τους Joyhauser, τον Kadosh, την Karla Blum, τη Luna Semara και τον Oliver Huntemann. Συνολικά, το BEONIX θα παρουσιάσει τρεις διαφορετικές σκηνές, 50 DJs και περισσότερες από 30 ώρες ηλεκτρονικής μουσικής.

Φέτος, το BEONIX διεξάγεται στο παλιό οινοποιείο ETKO στην Κύπρο και θα προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό μουσικής, πολιτισμού και τεχνολογίας. Η τοποθεσία συνδυάζει ένα εκπληκτικό σκηνικό με πλούσια ιστορία, και η ομάδα του φεστιβάλ θα ενσωματώσει σύγχρονες καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις με προηγμένες τεχνολογικές ρυθμίσεις στην τοποθεσία, καθιστώντας την τον ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να ενώσουν την αγάπη τους για την ηλεκτρονική μουσική με μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία.

"Όλοι έχουν συνηθίσει να διεξάγουν φεστιβάλ τον Αύγουστο, αλλά οι καιρικές συνθήκες στην Κύπρο καθιστούν δυνατή την παράταση της σεζόν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Θέλουμε οι άνθρωποι να έρχονται στο νησί για να χαλαρώνουν κοντά στη θάλασσα την ημέρα και να χορεύουν μαζί μας όλη τη νύχτα. Θέλουμε το BEONIX να είναι ένας ασφαλής και ευπρόσδεκτος χώρος για όλους όσους θέλουν να δείξουν τα αληθινά τους χρώματα και να είναι ελεύθεροι, σεβόμενοι ταυτόχρονα τα όρια των άλλων ανθρώπων", σχολίασε η ομάδα του BEONIX.

Η φετινή ιδέα για το φεστιβάλ είναι ένα ταξίδι στον 9ο πλανήτη. Ο κόσμος της Κύπρου σχολίασε το φεστιβάλ της περσινής χρονιάς ως κάτι τόσο ασυνήθιστο και νέο για τα Κυπριακά δεδομένα  που οι άνθρωποι άρχισαν να το χαρακτηρίζουν ως έναν άλλο κόσμο και γιατί όχι ως ένα άλλο πλανήτη. 

Εισιτήρια: https://beonix.art/tickets 
Πως ήταν το 2022: https://youtu.be/EaVg7Sk6upY 
Instagram: https://www.instagram.com/beonix_festival/
Facebook: https://www.facebook.com/beonixfestival/ 
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCRayZ21KY625V7tXczytwRA