ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βουτιές, ποτά, φαγητό και party σε τέσσερις πισίνες με απαράμιλλη αισθητική

WIZ TEAM

Από την Αγία Νάπα, ως τη Λάρνακα και από τα Λεύκαρα μέχρι τη Λεμεσό, κάνουμε βουτιές, πίνουμε κοκτέιλ, τρώμε ωραία πιάτα και παρτάρουμε με δυνατές μουσικές, σε τέσσερις πισίνες οι οποίες με την αισθητική τους μάς ταξιδεύουν σε άλλες, ανέμελες εποχές!

Riva Beachouse

Βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Μαρίνας Αγίας Νάπας και προσδίδει έναν κοσμοπολίτικο αέρα στην περιοχή! Το εντυπωσιακό αυτό all-day beach house, είναι ένας μοντέρνος χώρος που διαθέτει πισίνα, προσφέρει εξαιρετική θέα, αλλά και άμεση πρόσβαση σε οργανωμένη παραλία. Ένα place to be για όλες τις ώρες της μέρας, στο οποίο μπορείς να απολαύσεις ποτά, καλό φαγητό και φυσικά να χαλαρώσεις κάνοντας ηλιοθεραπεία στις καλαίσθητες ξαπλώστρες της πισίνας ή της παραλίας, απολαμβάνοντας εξαιρετικές μουσικές!

Τηλ. 23250025
52 Αγία Θέκλα, Αγία Νάπα, Αμμόχωστος
Δ-Κ 10.00-01.00

La Caleta 

Τοποθετημένο στον 10ο όροφο του The Icon, ενός από τα πιο ψηλά κτήρια της Λεμεσού, το La Caleta προσφέρει μαγευτική θέα και φυσικά μια μοναδική resto-lounge εμπειρία, μέσα από γαστρονομικές δημιουργίες εμπνευσμένες από την κυπριακή και τη μεσογειακή κουζίνα. Αγναντεύοντας το γαλάζιο της Μεσογείου και φυσικά το ηλιοβασίλεμα, μπορείτε να απολαύσετε μοναδικά κοκτέιλ, ποιοτικό καφέ, ροφήματα και γλυκά, δίπλα στην πισίνα υπερχείλισης που βρίσκεται 10 ορόφους πάνω από την πόλη. Είτε πρόκειται για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, ή απλώς για ένα ποτό, το La Caleta προσφέρεται σίγουρα για μια μοναδική εμπειρία.

Tηλ. 25252404
Γεωργίου Α’ 89, Γερμασόγεια, Λεμεσός
Δ-Πεμ 17.00-01.00, Παρ 17.00-02.00, Σ 09.00-02.00, Κ 09.00-01.00

Allure Pool Bar

Με τη διαχείριση του pool bar που βρίσκεται στο The Quality Lodge (hotel apartments) να έχει περάσει σε νέα χέρια, ο χώρος απέκτησε άλλη δυναμική. Στο μενού προσφέρονται κοκτέιλ, μπύρες, κρασί, καφέδες, smoothies, milkshakes, όπως επίσης και ορισμένα σνακ (pizza, burgers, ομελέτες, wraps κλπ), ενώ υπάρχει και ολοκληρωμένο μενού για breakfast και lunch με μακαρονάδες, κρεατικά, γλυκά και άλλα! Σε ότι αφορά στη μουσική, αυτή κινείται σε lounge ακούσματα, ενώ κάθε Κυριακή παίζει πάρτι με DJ.

Τηλ. 24505400
The Quality Lodge, Λάρνακα
Δ-Σ 10.00-18.00


The Agora Hotel

To The Agora Hotel είναι ένα adults boutique Hotel, το οποίο παντρεύει περίτεχνα το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο, δημιουργώντας μια μοναδικά χαλαρωτική ατμόσφαιρα, κάνοντας σε να νιώθεις τόσο άνετα σαν να βρίσκεσαι στο σπίτι σου. Το εστιατόριο Novel που στεγάζεται εκει,  είναι ένα εξαιρετικής αισθητικής μοναδικό concept που συνδυάζει τη γαλήνη της υπαίθρου με τη ζωντάνια ενός αστικού μπιστρό. Από το πρωί σερβίρονται καφέδες και πρόγευμα, το μεσημέρι προσφέρεται lunch με πίτσες, dips και σαλάτες, και τέλος, το βράδυ προσφέρεται dinner μέσω ενός μενού αποτελούμενου από μεσογειακά πιάτα. Όλα τα γεύματα έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό τη sharing φιλοσοφία. Στο μενού υπάρχουν επίσης κρασιά, κοκτέιλ, ολόφρεσκα δροσερά γλυκά όπως creme brulee και τάρτα λεμονιού, και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Σε περίπτωση που βρεθείτε εκεί ως επισκέπτες υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτείτε Pool Day Pass το οποίο κοστίζει 110€ για δυο άτομα. Με το ποσό αυτό, ως ελάχιστη κατανάλωση, μπορείτε να χαλαρώσετε όλη μέρα δίπλα στην πισίνα σε διπλή ξαπλώστρα και να απολαύσετε ότι θέλετε από το εστιατόριο και το μπαρ του ξενοδοχείου . Επίσης ως δεύτερη επιλογή υπάρχει η δυνατότητα να παραγγείλετε από το cocktail menu ή εναλλακτικά την επιλογή απεριόριστου ροζέ κρασιού με κόστος 60€ για δύο άτομα.

Τηλ. 24726000
Τιμίου Σταυρού 25, Λεύκαρα, επαρχία Λάρνακας