ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρήκαμε πού θα chill-άρεις με κοκτέιλ και θέα τη θάλασσα της Αγίας Νάπας

WIZ TEAM

Αν ψάχνεις κάτι για να περάσεις χαλαρά και ανέμελα την ώρα σου με το έτερον ήμισυ σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα ή κουβεντιάζοντας με φίλους και κρατώντας ένα περιποιημένο κοκτέιλ, τότε αυτό το νέο στέκι της Αγίας Νάπας είναι ό,τι πρέπει.

Αν και βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της ζωηρής πόλης, ωστόσο το στέκι αυτό μπορεί να σε μεταφέρει μακριά από τη ζωντάνια αυτή και να σε χαλαρώσει, γεμίζοντας τα καλοκαιρινά σου βράδια με γεύσεις και κοκτέιλ παρέα με chill μουσικές.

Μιλάμε για το KAI Chill ‘N Joy, ένα νέο στέκι με προσεγμένη διακόσμηση και boho διάθεση που προσφέρει απέραντη θέα στο γαλάζιο της θάλασσας. Αυτό που θα σου αρέσει περισσότερο εκτός από το εσωτερικό είναι οι διαφορές γωνίες με χαλιά, μαξιλάρες και άλλες ταξιδιάρικες λεπτομέρειες, με την ίδια bohemian διάθεση, όπου μπορείς να καθίσεις κάτω στο γρασίδι και να απολαύσεις αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα.

Ο χώρος λειτουργεί από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και προσφέρει, εκτός από κοκτέιλ, πιατάκια tapas με διεθνείς επιρροές. Επίσης, διαθέτει ναργιλέ.

INFO
ΤΗΛ.96410840
Ευαγόρα Παλληκαρίδης, Αγ. Νάπα