ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρήκαμε τα πιο αφράτα ντόνατς της Λεμεσού που πρέπει να δοκιμάσεις

WIZ TEAM

Είναι στρογγυλά και ακαταμάχητα, με εκατομμύρια fans που μερικές φορές δεν αρκούνται μόνο σε ένα.

Σήμερα, η τάση των donuts εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα μέσα από εταιρείες franchise και όχι μόνο, οι οποίες προσφέρουν εκλεκτές δημιουργίες για κάθε γούστο σε αρκετά οικονομικές τιμές.

Μια νέα τέτοια επιλογή είναι και το La Donuteria, το γουστόζικο μαγαζί με vintage πινελιές που άνοιξε εδώ και λίγες μέρες στην καρδιά της Λεμεσού κοντά στο Limassol Agora. Το La Donuteria διαθέτει απολαυστικά ντόνατς, αρκετά από τα οποία είναι ιδανικά για τους vegan.

Σε ένα χώρο με παιχνιδιάρικο ντεκόρ θα βρείτε 15 διαφορετικά γεμιστά ντόνατς όπως cinammon nutella, peanut butter και lotus. το μαγαζί προσφέρει weekly special που θα σας ενθουσιάσουν. Στο La Donuteria προσπαθούν πάντα να χρησιμοποιούν μόνο τα καλύτερα υλικά, αφού δεν χρησιμοποιούν ημιτελή προϊόντα, υποκατάστατα, κατεψυγμένα ή μηχανοποιημένα συστατικά, κάτι για το οποίο θα πειστείτε από την πρώτη κιόλας μπουκιά!

Εκτός όμως από τα μοναδικά ντόνατς, στο μενού θα βρείτε φρεσκοκαβουρδισμένους καφέδες από ιταλικό χαρμάνι αλλά και δροσερά ροφήματα όπως λεμονάδες και milkshakes. Το μαγαζί δέχεται παραγγελίες για εκδηλώσεις και πάρτι.

INFO
ΤΗΛ. 96605779
Κανάρη 27, Λεμεσός