ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρήκαμε την επόμενη αυλή που θα επισκεφθείς για να απολαύσεις το κρασί σου

WIZ TEAM

Αν και βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Ανδρέου, φέρνει τον αέρα του Μπορντό με διεθνείς επιρροές.

Μιλάμε για το νέο μαγαζί Le Bordeaux Bistro & Wine Bar που εδώ και λίγες μέρες άνοιξε τις πόρτες του όμορφου νεοκλασικού κτηρίου στο οποίο στεγάζεται και προσφέρει πιάτα και επιλεγμένα κρασιά, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία.

Το Le Bordeaux Bistro & Wine Bar αξιοποιεί κάθε δωμάτιο ξεχωριστά και διαμορφώνει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα όπου οι σύγχρονες λεπτομέρειες και πινελιές δίνουν περισσότερη έμφαση στο κλασικό και συνάμα αρχοντικό περιβάλλον. Εδώ θα γευθείτε ένα μενού με γεύσεις tapas όπως bresaola με παρμεζάνα, τρούφα με μορταδέλα και brie, foie gras πάπιας με μαρμελάδα σύκο, jamon de bellota iberico αλλά και ζεστά πιάτα με γαρίδες, chorizo al vino tinto, gorgonzola arancini και πολλές άλλες ιδιαίτερες γεύσεις.

Από την άλλη, αν θέλετε απλώς κάτι για να συνοδεύσετε το κρασί σας, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε ανάμεσα στα πλατό αλλαντικών, τυριών αλλά και μιξ με διάφορα.

Αυτό που θα σας κερδίσει, όμως, περισσότερο είναι η περιποιημένη δροσερή βεράντα και αυλή του που είναι ιδανική τα καλοκαιρινά βράδια.

Εκτός από την κάβα κρασιών, στο Le Bordeaux Bistro & Wine Bar θα βρείτε επιλεγμένες προτάσεις από whisky, ρούμι, gin αλλά και άλλα δροσερά ροφήματα.

INFO
Αγίου Ανδρέου 278, Λεμεσός
ΤΗΛ. 25582360