ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Brunch και όχι μόνο σε ένα cozy αγρόκτημα έξω από τη Λευκωσία

WIZ TEAM

Ονομάζεται The Royal Goat Farm, είναι τοποθετημένο σε μια πεδιάδα της περιοχής Παλιομετόχου και προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα που παράγονται εκεί, σε ένα καλαίσθητο ρουστίκ περιβάλλον.

Παρόλο που το εν λόγω αγρόκτημα υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, εντούτοις το τελευταίο διάστημα ενισχύθηκε τόσο η φήμη του όσο και η παρουσία του στα social, χάρη κυρίως στο brunch που προσφέρει τα σαββατοκύριακα, αποκλειστικά με προϊόντα που παράγονται εκεί, στο τυροκομείο και το αρτοποιείο του.

Επιπλέον, εκτός από τα τυροκομικά προϊόντα και τα αρτοποιήματα όμως, τόσο τα λαχανικά όσο και αλλαντικά που προσφέρονται, είναι επίσης δικής τους παραγωγής, ενώ από το delicatessen μπορείτε φεύγοντας να αγοράσετε όλα όσα έχετε ήδη δοκιμάσει.

Συγκεκριμένα, το The Royal Goat Farm αυτό το διάστημα προσφέρει brunch κάθε Σάββατο και Κυριακή (10.30-12.15 & 13.00-14.45), ενώ τα βράδια της Τρίτης προσφέρει γεύσεις ξυλόφουρνου με καλό βαρελίσιο κρασί (19.30-23.30).

Σημαντικό είναι να πούμε πως ο χώρος δουλεύει μόνο με κρατήσεις, ειδικά κατά τη χειμερινή περίοδο.

Από Μάιο και μετά, θα ξεκινήσουν οι a la cart βραδιές, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο, ενώ οι Πέμπτες θα έχουν γεύσεις παράδοσης, με μενού από τον σεφ που θα αναδεικνύει την παραδοσιακή κουζίνα, όχι μόνο της Κύπρου αλλά και άλλων χωρών ή περιοχών ανά τον κόσμο (πχ την Τεξανή κουζίνα ή τις γεύσεις της Άπω Ανατολής).

Επιπλέον, θα προσφέρεται επίσης buffet lunch το Σάββατο και την Κυριακή, αμέσως μετά το brunch, ενώ τις καθημερινές (Τρ-Παρ), ο χώρος θα λειτουργεί από τις 10.00 σαν cafe, προσφέροντας καφέ, ροφήματα, σνακ και γλυκά, αλλά και προϊόντα του brunch για όσους το επιθυμούν.

Αφότου ανοίξει ο καιρός, το The Royal Goat Farm θα μπορεί να φιλοξενεί πολύ περισσότερο κόσμο, σε έναν εξωτερικό χώρο που ετοιμάζεται ήδη.

Info
Τηλ. 99653957
Παλιομέτοχο (κοντά στη νεκρή ζώνη του Γερόλακκου, στο ύψος του Pascal και του Nicosia Mall)