ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Brunch σε ξυλάκι από το Tipsy Sticks

WIZ TEAM

Πώς σου ακούγεται ως ιδέα να απολαύσεις brunch το επόμενο σαββατοκύριακο, με πιάτα που έρχονται ως επί το πλείστον σε ξυλάκια.

Το Tipsy Sticks, το αγαπημένο fusion souvlaki bar της πρωτεύουσας, όπως αυτοπροσδιορίζεται, ανακοινώνει το λανσάρισμα του brunch από αυτό το σαββατοκύριακο, το οποίο θα προσφέρεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 10:00 μέχρι τις 15:00.

Ως γνωστό, το συγκεκριμένο μαγαζί έχει ξεχωρίσει από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας του, χάρη στο πολύ ιδιαίτερο κόνσεπτ του, εννοώντας τα sticks πάνω στα οποία σερβίρεται το φαγητό, αλλά και το γεγονός πως αρκετές από τις σάλτσες έχουν ως βάση το αλκοόλ -εξ ου και το όνομα «tipsy sticks».

Παρόμοια θα είναι και η λογική του brunch, με επιλογές όπως Koulouri on sticks, Rainbow Club Sandwich, Cyprus Breakfast, Loaded Croissant, Pastry Creamy Choux Sticks, English Muffins with Smoked Salmon, αλλά και Pancakes, γιαούρτια και ένα λαχταριστό Bueno Chocolate Waffle!

Όπως το φαγητό, έτσι και το brunch μπορείς να το συνοδεύσεις με cocktail, craft μπύρα, κρασί, ice tea, smoothies, καφέδες ή οποιοδήποτε άλλο ποτό επιθυμείς, μιας και η γκάμα με τα spirits είναι αρκετά πλούσια.

Την κράτησή σου στο Tipsy Sticks μπορείς να την κάνεις τηλεφωνικώς, αλλά και με ένα κλικ μέσω του WiZ BookOnline.