ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Burger Guy: Από το Παλιομέτοχο στο κέντρο της πρωτεύουσας σύντομα

WIZ TEAM

Ετοιμαστείτε να βάλετε γαντάκια στο νέο Burger Guy της πρωτεύουσας.

Με το success story του να έχει ξεκινήσει από το Παλιομέτοχο, αφότου ο Ανδρέας Τομάζου μετέτρεψε το παλιό καφενείο του παππού του σε new age μπεργκεράδικο, ακόμη και μετά από τόσο καιρό λειτουργίας στο χωριό το μαγαζί συνεχίζει να συζητιέται για τα νόστιμα αμερικάνικά του burgers.

Θέλοντας λοιπόν να πάρει ένα βήμα παρακάτω την επιτυχία του αυτή, όπως αναφέρει στο Wiz ο Ανδρέας, γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει το νέο μαγαζί του στην πρωτεύουσα για dine-in, ενώ να αναφέρουμε πως έχουν ξεκινήσει ήδη delivery σε όλη τη Λευκωσία μέσω του app της Wolt (οι ώρες λειτουργίας για delivery είναι από τις 12.00 μέχρι τις 23.00).

Με σουξέ του καταλόγου τα τέσσερα ζουμερά burgers από φρέσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι (σε τρία μεγέθη) που λιώνει στο στόμα, τοποθετημένο μέσα σε αφράτα ψωμάκια brioche και με την επιλογή να διαλέξεις ανάμεσα σε 11 toppings και 13 signature σάλτσες, τα burgers του Burger Guy καταφτάνουν σύντομα σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας.

Με ή χωρίς γάντια, θα μπορούμε να τα απολαύσουμε πλέον και στη Λευκωσία, εκτός από το Παλιομέτοχο.

Να επισημάνουμε τέλος πως το delivery γίνεται από την κουζίνα του νέου χώρου. Στο μενού, εκτός από τα πεντανόστιμα burgers υπάρχουν επίσης νόστιμα hot dogs αλλά και επιλογές για vegan και χορτοφάγους.

Stay tune, επανερχόμαστε σύντομα με περισσότερες πληροφορίες.