ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Burger με baked beans και γερμανικό λουκάνικο κέρδισε τον διαγωνισμό του Moondog’s

WIZ TEAM

Και πλέον μπορείτε να το απολαύσετε στο μενού του αγαπημένου μαγαζιού όπου δικαίως έχει κατακτήσει μια μόνιμη θέση, αλλά και στο πλαίσιο του 7ου Burger Week που θα διεξαχθεί από τις 12 μέχρι τις 18 Ιουνίου.

Χαριτολογώντας θα λέγαμε πως, το κοινό ψήφισε και αποφάσισε ότι εκτός από τον ανανά στην πίτσα ταιριάζουν και τα φασόλια με το burger. Ένα έδεσμα που είναι άμεσα συνυφασμένο με το english breakfast, πλέον κερδίζει πανηγυρικά και μια θέση δίπλα στα ζουμερά burgers του Moondog's.

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 22 Μαΐου ο πρωτοποριακός διαγωνισμός του Moondog’s Bar & Grill «Make your own Burger» που διεξάχθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών των δεκάχρονών του, σπάζοντας κάθε ρεκόρ συμμετοχών.

Συγκεκριμένα, το Moondog’s ζήτησε από τον κόσμο του να προτείνει τις δικές τους συνταγές για το τέλειο burger, με το νικητή να κερδίζει μια θέση στο μενού του Moondog’s -μεταξύ άλλων πλούσιων δώρων συνολικής αξίας πέραν των €700.

Ο κόσμος που αγκάλιασε τον διαγωνισμό έσπασε κάθε αναμενόμενο αριθμό συμμετοχών, αφού συνολικά 921 προτάσεις έφτασαν στο inbox του Moondog’s! Αφού η ομάδα του Moondog’s επέλεξε 10 συνταγές, τις έθεσε σε ψηφοφορία στο κοινό από τις 8 Μαΐου μέχρι τις 22 Μαΐου 2023, με τον κόσμο να επιλεγεί την πρόταση του Ανδρέα Νικολαΐδη να μονιμοποιηθεί στο μενού του Moondog’s Bar & Grill. Μια πρόταση στα συστατικά της οποίας, εκτός από (τα συνηθισμένα) μαρούλι, καραμελωμένα κρεμμύδια, τυρί Cheddar, ντομάτα και μπέικον, περιλαμβάνει επίσης γερμανικό λουκάνικο, αλλά και ένα μπολ με φασόλια!

Να σημειωθεί ότι και τα 10 burgers που ήταν στη ψηφοφορία μαζί με ακόμη 10 συνταγές (από τις 921 προτάσεις) θα συμπεριληφθούν στο μενού του 7ου Burger Week που θα διεξαχθεί από τις 12 μέχρι τις 18 Ιουνίου, για να τιμήσουν τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου.

Το Moondog’s Bar & Grill θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που είτε έστειλε συνταγή είτε έλαβε μέρος στη ψηφοφορία και υπόσχεται κι άλλες μεγάλες εκπλήξεις και διαγωνισμούς σε μια χρονιά συνεχόμενου πάρτι για τα 10 χρόνια ζωής του.