ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Caffè Nero: Η καινούργια προσθήκη στη διαδικτυακή πλατφόρμα food delivery της Wolt

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διαδικτυακή πλατφόρμα food delivery της Wolt φιλοξενεί από σήμερα το ευρέως γνωστό και δημοφιλές Caffè Nero, που δημιουργήθηκε για να μεταφέρει σε διαφορετικά μέρη του κόσμου την αυθεντική ατμόσφαιρα των café της Ιταλίας, αλλά και την αγάπη για την τέχνη του καφέ.

Tο Caffè Nero προσφέρει ποιοτικό ιταλικό καφέ και μεγάλη ποικιλία σε ζεστά και κρύα ροφήματα τόσο για τους λάτρεις του καφέ όσο και για εκείνους που προτιμούν πιο γλυκές επιλογές ποτών ή και δροσιστικά smoothies. Στο Caffè Nero θα βρείτε αρτοσκευάσματα και φαγητά από φρέσκα υλικά, εξαιρετικής ποιότητας. Από τις επιλογές δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λαχταριστά γλυκά του Caffè Nerο, που υπόσχονται να κάνουν τη μέρα σας λίγο πιο γλυκιά.

Η  Wolt από σήμερα παραδίδει στο σπίτι, στο γραφείο, στην παραλία ή σε όποιο άλλο χώρο εσείς επιλέγετε, τον ποιοτικό καφέ και τα εκλεκτά ροφήματα και φαγητά της αλυσίδας καταστημάτων Caffè Nero, ενώ παρέχει υπηρεσία live παρακολούθησης για τις παραγγελίες και ένα ασφαλές και εύχρηστο σύστημα πληρωμής και πλοήγησης για ποιοτική εμπειρία χρήστη. 

Η διαδικτυακή πλατφόρμα που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέες προτάσεις και επιλογές, στοχεύοντας πάντα στην κάλυψη όλων των αναγκών των καταναλωτών, προσφέρει υπηρεσίες food delivery σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο.