ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Cali Resort & Spa, το νέο designed for adults ξενοδοχείο της της Louis Hotels που αναβαθμίζει την τουριστική Πάφο

WIZ TEAM

Της Άννας Αντωνίου

Το νέο 5* στολίδι της Elegant Collection by Louis Hotels βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία στον Κόλπο των Κοραλλίων.

Το όνομα του θέρετρου σε προϊδεάζει για την εμπειρία που πρόκειται να ζήσεις, μιας και προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη «Κάλλος» -μια λέξη αντικατοπτρίζει επάξια τη χάρη και την ομορφιά του ξενοδοχείου. Φτάνοντας πάντως στο 5* Cali Resort & Spa της Elegant Collection by Louis Hotels από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο διαπιστώνεις πως εύστοχα επιλέχθηκε αυτό το όνομα, μιας και κάθε γωνιά του ξενοδοχείου χαρακτηρίζεται από εκλεπτυσμένη αισθητική και κομψότητα, ενώ η εμπειρία συμπληρώνεται από το εγκάρδιο καλωσόρισμα!

Το υπέροχο τριήμερό μας στο Cali Resort & Spa ξεκίνησε την Παρασκευή 26 Ιουλίου. Κατά τις απογευματινές ώρες πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια, ενώ στο πλαίσιο της δεξίωσης που ακολούθησε δοκιμάσαμε γευστικότατα πιάτα και ποικίλα κοκτέιλ, όλα εμπνευσμένα από το γαλήνιο τοπίο και την εκλεπτυσμένη κομψότητα του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας την ίδια ώρα και τους μαγευτικούς χρωματισμούς του ηλιοβασιλέματος. Το όλο σκηνικό συμπληρωνόταν από ένα ταξιδιάρικο soundtrack, από μια μουσικό που έπαιζε ζωντανά άρπα, χαρίζοντάς μας ονειρικές μελωδίες.

Δωμάτια και σουίτες

Σε ότι αφορά στο ξενοδοχείο, όπου κι αν επιλέξετε να μείνετε στα συνολικά 201 δωμάτια και σουίτες, το μόνο σίγουρο είναι πως η διαμονή θα σας μείνει αξέχαστη, αφού όλα σχεδιάστηκαν με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια και με σκοπό την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση των φιλοξενούμενων. Επιπλέον, το Cali Resort & Spa διαθέτει Deluxe & Executive σουίτες οι οποίες προσφέρουν την εμπειρία της εκλεπτυσμένης πολυτέλειας, αλλά και μοναδικά προνόμια στους επισκέπτες, όπως ιδιωτικό τζακούζι και πολλά άλλα. Σημαντικότατη λεπτομέρεια είναι πως η πλειοψηφία των δωματίων προσφέρουν απρόσκοπτη θέα στον κόλπο των Κοραλλίων, χαρίζοντας ένα ατέλειωτο ορίζοντα με αποχρώσεις του πράσινου και του μπλε.

Kallos Spa

Το πρωί μας ξεκίνησε με τον πιο αναζωογονητικό τρόπο, με πρωινή γιόγκα, μιας και φιλοσοφία του ξενοδοχείου είναι να προωθεί τη χαλάρωση και να δημιουργεί ένα περιβάλλον ευεξίας και ηρεμίας. Σημειώνειται πως πέραν από τη γιόγκα, οι ένοικοι του ξενοδοχείου μπορούν να επισκεφθούν δωρεάν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας θέλουν το γυμναστήριο, καθώς και τον εντυπωσιακό και πλήρως χαλαρωτικό χώρο του Kallos Spa, που αναμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς του ξενοδοχείου.

Προσωπικά, το προτείνω ανεπιφύλακτα αφού είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει την απόλυτη ηρεμία, ευεξία και περιποίηση. Είναι το μέρος όπου το σώμα και το πνεύμα εναρμονίζονται πλήρως με το γαλήνιο περιβάλλον. Εκτός από τις αναζωογονητικές θεραπείες μασάζ, δεν έχασα επίσης την ευκαιρία να βιώσω την απόλυτη χαλάρωση στο χαμάμ αλλά και στην εσωτερική πισίνα του ξενοδοχείου.

Φαγητό και ποτό

Το 5* Cali Resort & Spa προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών για γεύματα, από το πρωινό μέχρι και το βραδινό. Διαθέτοντας πολύ έμπειρους και ταλαντούχους σεφ, προσφέρει γεύσεις από τη μεσογειακή αλλά και διεθνή κουζίνα, με υλικά τα οποία είναι προσεκτικά επιλεγμένα.  Μάλιστα, το κυρίως εστιατόριο του ξενοδοχείου, το all day dining Aria, διαθέτει show cooking stations. Οι γεύσεις που απολαύσαμε τόσο κατά τη διάρκεια του πρωινού αλλά και του μεσημεριανού ήταν άξιες αναφοράς, ενώ σημαντική είναι και η παράμετρος πως το ξενοδοχείο έχει μεριμνήσει ώστε να υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογών για όλες τις διατροφικές συνήθειες.

Το ίδιο απόγευμα κάναμε επίσκεψη στο Sonata Lounge Bar, όπου ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία δροσιστικών κοκτέιλ και ποτών επιλέξαμε ο καθένας το αγαπημένο του ποτό, έχοντας ως φόντο τα μαγευτικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Λίγο αργότερα, αφού χάθηκε ο ήλιος, μεταφερθήκαμε στο εντυπωσιακό a la carte θεματικό εστιατόριο Fiki Japanese Fusion, όπου είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε τα εξωτικά πιάτα της ιαπωνικής κουζίνας. Μέσω ενός αξέχαστου δείπνου είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε γεύση από την πλούσια παράδοση της ιαπωνικής κουζίνας, σε ένα δυνατό εστιατόριο όπου οι ανατολίτικες γεύσεις συναντούν την σύγχρονη γαστρονομία και δημιουργικότητα.

Το πρωινό της Κυριακής δεν θα μπορούσε να είναι πιο όμορφο. Μετά το εξαιρετικό πρωινό, συνεχίσαμε με τον καφέ μας στο Calista Pool Bar, συνοδεύοντάς τον με μερικές τελευταίες βουτιές στην εντυπωσιακή εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου.

Εν κατακλείδι θα έλεγα πως στο 5* Cali Resort & Spa θα αισθανθείς την απόλυτη γαλήνη και αρμονία που αποπνέουν όλοι οι χώροι και τα δωμάτια του ξενοδοχείου, ενώ ταυτόχρονα θα μπορέσεις να απολαύσεις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Η ειδυλλιακή τοποθεσία του ξενοδοχείου, η άψογη  εξυπηρέτηση, η άριστη φιλοξενία και η έμφαση στη λεπτομέρεια είναι από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν στο έπακρο το Cali Resort & Spa, αλλά και γενικότερα τη Louis Hotels.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.caliresortandspa.com και το Instagram του 5* Cali Resort & Spa.

Σχετικά με τη Louis Hotels
Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 79 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, με 26 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.