ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Captain’s Cabin: Eδώ όπου εντυπωσιακή η τοποθεσία συναντά την εξαιρετική γαστρονομία

WIZ TEAM

Το αγαπημένο μας εστιατόριο στο Lady’s Mile, Captain’s Cabin μας υποδέχθηκε στον μαγευτικό του χώρο όπου εντυπωσιακή τοποθεσία συναντά την εξαιρετική γαστρονομία.

Την Πέμπτη, 18 Μαΐου, το Captain’s Cabin φιλοξένησε μια ομάδα γνωστών bloggers για ένα ξεχωριστό pre-opening βράδυ, που μύριζε… καλοκαίρι! Ο σεφ του εστιατορίου, Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου, γνωστός για τον εκλεπτυσμένο τρόπο παρουσίασης και την δημιουργική του προσέγγιση στην κουζίνα, σχεδίασε ένα μενού που εντυπωσίασε!

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα ιδιαίτερο amuse bouche με γαρίδα, το οποίο σερβιρίστηκε στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου και οι περισσότεροι επέλεξαν να το συνοδεύσουν με ένα από τα μαγευτικά κοκτέιλ που προσφέρει το εστιατόριο. Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου, όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το κυρίως μενού, το οποίο περιελάμβανε μια σειρά από εκλεπτυσμένες γεύσεις και τεχνικές. Το ειδικά σχεδιασμένο για τη βραδιά μενού ξεκίνησε με μια δροσερή σαλάτα Caprese, συνέχισε με το αρωματικό octopus carpaccio, το ξεχωριστό sea bass ceviche με γάλα τίγρη και το Γεμιστό Καλαμάρι με ξυνομυζήθρα φέτα και πιπεριές φλωρίνης.

Το αποκορύφωμα της γαστρονομικής εμπειρίας της βραδιάς έφτασε με τα Ψάρια Ημέρας, έναν ροφό, έναν ασπρόβλαχο και ένα λαβράκι, τα οποία έκαναν την είσοδό τους σε μια… «φλογερή κρούστα», η οποία τελικά αποκάλυψε τρία τρομερά ζουμερά, καλοψημένα και γευστικά ψάρια. Το μενού ολοκληρώθηκε με ένα ελαφρύ σαν σύννεφο Προφιτερόλ, το οποίο ξεχώρισε για την παρουσίαση και τη γεύση του.

Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, ενώ η ομάδα του προσωπικού ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό και την εξυπηρέτηση που προσέφερε, αφού οι γνώσεις και η προθυμία τους, έκανε τη βραδιά να ξεχωρίσει. Οι Bloggers είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν από κοντά την ανακαίνιση-μεταμόρφωση του εστιατορίου, η οποία κατάφερε να αναδείξει την ήδη εντυπωσιακή τοποθεσία. Η μαγευτική ατμόσφαιρα, δένει αρμονικά με τη μοντέρνα διακόσμηση και καθιστά το Captain’s Cabin τον πιο go-to all day προορισμό της φετινής χρονιάς και μια ιδανική επιλογή για κάθε είδους έξοδο!

Το Captain’s Cabin, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους Bloggers που παρευρέθηκαν, οι οποίοι μάλιστα δεν δίστασαν να μοιραστούν την εμπειρία τους με τους ακόλουθούς τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε περισσότερους ανθρώπους να ανακαλύψουν αυτόν τον «κρυμμένο θησαυρό» του Lady’s Mile.