ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Castle in Wonderland: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το grand opening του The Castle Club

WIZ TEAM

Με ολοκαίνουργιο ηχοσύστημα από την Void Acoustics, το μεγαλύτερο που τοποθετήθηκε ποτέ μέσα σε εσωτερικό χώρο.

«Ας ξεκινήσουμε τη σεζόν του 2023 δυναμικά και ας ετοιμαστούμε για την πιο δυνατή σεζόν μας μέχρι σήμερα!», αναφέρεται ενδεικτικά στην ανακοίνωση του Castle Club σε σχέση με το opening event.

Μετά το επικό Halloween Closing Party του περασμένου Οκτώβρη, με το οποίο έκλεισε η σαιζόν του 2022 με τον καλύτερο τρόπο, το θρυλικό club της Αγίας Νάπας ανοίγει τη νέα σεζόν με ένα εξίσου δυνατό event.

Με το «Castle In Wonderland» το πιο δημοφιλές κυπριακό club ανάμεσα σε ντόπιους και ξένους γιορτάζει στην ουσία και τα 35α γενέθλιά του!

Εκτός από ολοκαίνουργιο ηχοσύστημα από την παγκοσμίου φήμης Void Acoustics, πάντως, σημαντικό ρόλο στο event θα έχουν κι άλλα πολλά στοιχεία -ακροβάτες, performers, ερμηνευτές, χορευτές αλλά και DJs θα συνεισφέρουν σε αυτό το μεγαλειώδες opening event που έρχεται.

Σε σχέση με τους resident DJs που θα παίξουν, στο Room 1 θα ακούσετε τους Andy Davies, Steve Richards, Coxy, Sir Styles, Anthony T, Alex Montana και Anthony 642, ενώ στο Room 2 θα παίξουν οι Pettis N, Delor, Mr MK, 2NS, Nmar, Pro και Rossy.

Info
Παρασκευή 7 Απριλίου 2023
The Castle Club, 22.00-06.00
Λουκά Λουκά 20-22, Αγία Νάπα
Προπώληση και VIP κρατήσεις στο 97775550 και στο www.thecastleclub.com/booking