ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Cinema στον Κήπο στο Κέντρο Τεχνών Κίμωνος

CINEMA

Για έκτη συνεχή χρονιά, το Κέντρο Τεχνών Κίμωνος προτείνει μια σειρά από προβολές ταινιών για τις καλοκαιρινές νύχτες, στο χώρο του θερινού σινεμά ΑΤΤΙΚΟΝ στην Πάφο. Το φετινό μας πρόγραμμα προβολών προσφέρει μια πλούσια κινηματογραφική εμπειρία που εξερευνά τον περίπλοκο δεσμό μεταξύ εξουσίας και τρέλας μέσα από μια προσεκτικά επιλεγμένη σειρά από δέκα συναρπαστικές ταινίες.

Η προτεινόμενη αυτή σειρά ταινιών, κάθε μια αριστούργημα με τον δικό της τρόπο, στοχεύει στο να παρέχει μια μοναδική και συναρπαστική πλατφόρμα για τους λάτρεις του κινηματογράφου, και τους προσκαλεί να ανακαλύψουν από κοινού τον βαθύ αντίκτυπο των αγώνων για την εξουσία και τις πολυπλοκότητες της ανθρώπινης ψυχής.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 9 ταινίες από τον διεθνή κινηματογράφο. Παράλληλα, θα προβληθεί και μία πολυβραβευμένη κυπριακή παραγωγή.

Η εκδήλωση υλοποιείται με τη χορηγία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υφυπουργείου Πολιτισμού και την υποστήριξη του Δήμου Πάφου και του Πετριδείου Ιδρύματος.

Η γενική είσοδος κοστίζει 5 ευρώ.
Τα εισιτήρια προπωλούνται στο χώρο και την ιστοσελίδα του Κέντρου Τεχνών Κίμωνος (kimonosartcenter.com/garden-screenings). Θα είναι επίσης διαθέσιμα στην είσοδο τις βραδιές των προβολών.

Όλες οι ταινίες θα προβληθούν στην αρχική τους γλώσσα με ελληνικούς ή/και αγγλικούς υπότιτλους.
Όλες οι προβολές αρχίζουν στις 9 μ.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ