ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Cliff Social: Η νέα all day πρόταση της Πάφου που θα σε ενθουσιάσει

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Μετρώντας λίγο περισσότερο από ένα μήνα λειτουργίας, το νέο all day project της Πάφου έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει έδαφος στις εξόδους των κατοίκων της πόλης και όχι μόνο.

Στην περιοχή του Μούταλλου, σε ένα ιδιαίτερο σημείο με έναν μεγάλο επιβλητικό βράχο να τραβά το βλέμμα στο κέντρο της πλατείας του χωριού, θα βρεθείτε στη νέα άφιξη ονόματι Cliff Social και θα απολαύσετε, εκτός από τις all day επιλογές -αναλόγως με την ώρα επίσκεψης-, τη μοναδική θέα που προσφέρει μέχρι τη θάλασσα.

Αυτή η νέα πρόταση αποτελεί μια σύμπραξη 4 συνεταίρων και του Δήμου Πάφου, που τους εμπιστεύτηκε το παλιό αναψυκτήριο του χωριού, το οποίο μετατράπηκε στο επόμενο place to be στην Πάφο, βοηθώντας έτσι στην ανάπτυξη της περιοχής.

Σε ένα μοντέρνο περιβάλλον, λοιπόν, το Cliff Social έχει πάντα κάτι να σου προσφέρει. Από το πρωί μπορείτε να βρεθείτε εκεί για εξαιρετικό καφέ ή brunch, αλλά και το απόγευμα χαλαρά μετά τη δουλειά για ποτάκι, που μπορεί όμως να κρατήσει μέχρι το βράδυ για δείπνο με πιάτα από το μενού που ποντάρει στη διεθνή κουζίνα.

Το μενού επιμελήθηκε ο Ελλαδίτης σεφ Δημήτρης Μανδαράκας, ο οποίος μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε αγαπημένες comfort επιλογές, όπως επίσης και άλλες ιδιαίτερες που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο.

 

Συγκεκριμένα, στο μενού θα βρείτε από πίτσες, ζυμαρικά, ζουμερά burger μέχρι steak και επιλογές σχάρας που ενθουσιάζουν. Από την άλλη, το μενού των cocktails έχουν επιμεληθεί δύο καταξιωμένοι bartenders του νησιού και τα signature cocktails έχουν ως πηγή έμπνευσης τα έργα τέχνης του Umit Inatci που βρίσκονται ακριβώς μπροστά στο Cliff Social.

Στο πίσω μέρος του μαγαζιού οι μικροί θαμώνες μπορούν ανέμελα να διασκεδάσουν με ασφάλεια, την ίδια ώς που οι γονείς απολαμβάνουν την έξοδό τους. Στα συν και η μικρή sweeterie εντός του χώρου, όπου τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν και να απολαύσουν το παγωτό ή τη βάφλα τους.

Κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή, από τις 19.00 το απόγευμα, DJ αναλαμβάνει να διασκεδάσει τους θαμώνες με τις μουσικές του, ενώ τα κοκτέιλ σε συνδυασμό με νόστιμα πλατό δίνουν και παίρνουν.

INFO
Κιαμήλ Τοζιάν, Πάφος
ΤΗΛ.. 99580313
https://cliffsocial.quiqi.net/index