Loading...
Στηρίζοντας τη δράση του για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν ηπατικές παθήσεις.
Το Round Table 5 (RT5) Λευκωσίας διοργανώνει το «Δείπνο Αγάπης» (gala), την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου, στη Δημοσιογραφική Εστία, στη Λευκωσία, για τη στήριξη του Συνδέσμου «Παιδιά με Ηπατικές Παθήσεις - Γιώργος Ψαράς - Round Table».
Το Round Table 5 Λευκωσίας είναι παράρτημα του σωματείου Round Table Κύπρου και ένας από τους στόχους του είναι να στηρίζει κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω διαφόρων εκδηλώσεων.
Ο Σύνδεσμος Παιδιά με Ηπατικές Παθήσεις – Γιώργος Ψαράς «Round Table» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που σκοπό έχει να στηρίξει τα παιδιά με ηπατικές παθήσεις, τις οικογένειες τους, το παιδοηπατολογικό Κέντρο Κύπρου αλλά και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ασθενών, ιατρών και του κοινού σχετικά με τις παθήσεις. O Σύνδεσμος «Παιδιά με Ηπατικές Παθήσεις» ιδρύθηκε το 2010 από μια μικρή ομάδα ανθρώπων με έμπνευση και κίνητρο τις προσωπικές τους εμπειρίες. Το 2011 μετονομάστηκε σε “Παιδιά με Ηπατικές Παθήσεις – Γιώργος Ψαράς Round Table”. To Round Table στηρίζει τον σύνδεσμο εις μνήμη του Μέλους του, Γιώργου Ψαρά.
Μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία και ένας τρόπος να προσφέρουμε αγάπη και στήριξη στα παιδιά που το έχουν ανάγκη!
Διοργάνωση: Round Table 5 Λευκωσίας
Info
Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2025
Δημοσιογραφική Εστία, Λευκωσία, 20.00
Τιμή δείπνου: €50
Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το RT5 Λευκωσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στο τηλέφωνο 99773456