ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δείπνο με θέα στο Olio

WIZ TEAM

Sunset drinks and dining session, στο εκπληκτικό terrace.

Το set μενού για το δείπνο είχε την υπογραφή του γνωστού executive chef του ZUMA (Μύκονος) Νίκου Ψηλού και της ομάδας του, με head chef τον Κώστα Δολιανίτη. Χρησιμοποιώντας αμιγώς μεσογειακές πρώτες ύλες, δημιούργησαν ένα εκπληκτικό set menu με αποτέλεσμα ένα γευστικό dining course με fusions από διάφορες μοναδικές συνταγές, που άφηναν ένα τρομερά απολαυστικό συνδυασμό στον ουρανίσκο.

Το ωραίο ανοιξιάτικο dinner event είχε ως προσκεκλημένους εκπροσώπους των media, φίλους και συνεργάτες του boutique communication agency Cal Creative Communication και του εστιατορίου Olio, οι οποίοι απόλαυσαν μια εκπληκτική βραδιά γεμάτη γεύσεις και δροσερά cocktails.

Το Olio είναι ένας μοναδικός προορισμός για να απολαύσεις υπέροχη μουσική, μοναδικά cocktails και το κυριότερο ποικιλία εκπληκτικών, ραφιναρισμένων γεύσεων.

Βρείτε το Olio Restaurant στην Οδό Στασικράτους 26, στη Λευκωσία και για κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 99 997700. Για περισσότερες πληροφορίες βρείτε το Olio σε Facebook και Instagram και στην ιστοσελίδα www.olio.com.cy


Ειρήνη Χριστοφόρου


Σταύρη Φράγκου


Νατάσα Αλεξάνδρου, Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου, Φανή Παπαμιχαήλ, Δήμος Ανδρεόπουλος