ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δείπνο στον αμπελώνα, στο οινοποιείο Μακαρούνας

WIZ TEAM

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το λεμεσιανό Volta wine bar ταξιδεύει καλοκαιριάτικα προς Πάφο και συγκεκριμένα στη Λετύμπου.

Εκεί, θα επισκεφτεί τους φίλους του στο οινοποιείο Μακαρούνας και θα στήσει ένα μακρύ τραπέζι στο κέντρο ενός αμπελώνα, προσκαλώντας μας σε μια μαγική βραδιά.

Ανάμεσα στα αμπέλια, κάτω από τον θερινό ουρανό και την πανσέληνο Ιουνίου, στις 22 και στις 23 Ιουνίου (Σάββατο και Κυριακή) θα πραγματοποιηθεί το δείπνο.

Η όλη εμπειρία θα ξεκινήσει από το οινοποιείο Μακαρούνας στις 18:30 με κρασί και τσιμπήματα. Στη συνέχεια όλοι οι φιλοξενούμενοι θα κατευθυνθούν προς τον αμπελώνα όπου θα σερβιριστεί δείπνο 8 πιάτων, μαζί με κρασιά από το οινοποιείο Μακαρούνας και ζωντανή μουσική από τον Στέλιο Αντωνίου.

Αυτό ήταν ένα από τα πρώτα events που πραγματοποίησε το Volta το 2022. Από τότε έδωσε υπόσχεση πως θα ξαναγυρνάει κάθε χρόνο, στον ίδιο αμπελώνα, προσπαθώντας κάθε φορά να δημιουργήσει ακόμα πιο μαγικές στιγμές. Το φαγητό, το κρασί και το σκηνικό, αποτελούν απλώς στοιχεία μιας ανώτερης συνολικής εμπειρίας και συνύπαρξης. Γύρω από ένα τραπέζι, ανάμεσα στα αμπέλια, μεταξύ αγνώστων, μπορεί να δημιουργηθεί κάτι πραγματικά ανεπανάληπτο, και αυτό επιδιώκει να ξαναζήσει κάθε χρονιά. Έτσι και φέτος.

Info
Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
Οινοποιείο Μακαρούνας, 18.30
Λετύμπου, επ. Πάφου
Για πληροφορίες και κρατήσεις στείλτε μήνυμα στη σελίδα του Instagram ή του Facebook του Volta wine bar.