ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δείξε τον έρωτά σου στο αγαπημένο σου πρόσωπο με ένα δώρο-έκπληξη!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγόρασε από επιχειρήσεις του Σχεδίου και κέρδισε Ανταμοιβή.

Ο Θεός Έρωτας έχει την τιμητική του στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μικρό ή μεγάλο, ένα δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι μέσα στις προτεραιότητές του μήνα.

Χάρισες στο αγαπημένο σου πρόσωπο ένα απολαυστικό διήμερο σε ένα ξενοδοχείο με spa. Θα το εκτιμήσει και θα ξετρελαθείτε και οι δυο. Μπορείς να διαλέξεις από μια γκάμα ξενοδοχείων που συμμετέχουν στο Σχέδιο ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου.

Spa και χαλάρωση

Αν λατρεύεις τη Λεμεσό, το ξενοδοχείο «AMARA» είναι μια τέλεια επιλογή. Διαθέτει ένα ανεπανάληπτο spa, μια ολιστική όαση έτοιμη να σαγηνεύσει τους επισκέπτες του. Ειδικοί θεραπευτές, υπηρεσίες που σας ενισχύουν σωματικά και ψυχολογικά, αποκλειστικές θεραπείες και πολυτελείς υπηρεσίες ομορφιάς. 

Η Πάφος είναι πάντοτε ένας προορισμός για χαλάρωση και υπέροχες στιγμές. Η ημέρα των Ερωτευμένων είναι ιδανική για να απολαύσεις με τη σύντροφό σου το «Elysium Beach Resort» και τον μικρό του παράδεισο, ένα παγκοσμίου κλάσης σπα που προσφέρει θεραπείες με άποψη. Μια επιλογή για στιγμές γαλήνης και αναζωογόνησης, ένας αρμονικός συνδυασμός πολυτέλειας και ηρεμίας.

Στην Πάφο, μπορείς να εμπιστευτείς και το Asphodel Spa  στο «Azia Resort and Spa». Ο χώρος υμνεί τη φύση, συναρπάζει τις αισθήσεις και προσφέρει την ηρεμία του μυαλού που τόσο όλοι έχουμε ανάγκη. Γευτείτε μοναδικές εμπειρίες που θα αφυπνίσουν όλες τις αισθήσεις και θα ηρεμήσουν το σώμα και το μυαλό.

Κόσμημα

Αν θέλεις πάλι να δεις τα μάτια της αγαπημένης σου να φωτίζονται από αγάπη και ικανοποίηση, επέλεξε ένα δώρο από το κατάστημα κοσμημάτων Μazaraki. Η Άννα Μαρία και η ομάδα της φτιάχνουν εξαιρετικά κοσμήματα και αξεσουάρ μέχρι κρυσταλλωμένα στυλό και σας προσκαλούν να γράψετε τη δική σας ιστορία αγάπης. Δώρα για όλα τα βαλάντια και όλα τα γούστα.

Γι’ αυτό το ιδιαίτερο άτομο, τη σύντροφο ή την αγαπημένη σας, η Swarovski, το σήμα κατατεθέν στα κρύσταλλα, προτείνει κρύσταλλα από αποχρώσεις του ροζ χρυσαφί, ροζ pavé κρύσταλλα καθώς και κρεμαστά μενταγιόν καρδιάς σε βαθύ κόκκινο. Τα όμορφα αξεσουάρ θα κάνουν την καρδιά της να χτυπήσει δυνατά. 

Βέβαια, μια τσάντα για κάθε χρήση και κάθε στιγμή από τη μεγάλη ποικιλία των ειδών της εταιρείας «Κώστας Θεοδώρου» είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η «Κώστας Θεοδώρου»  ειδικεύεται στα δερμάτινα και ταξιδιωτικά είδη και έχει την αποκλειστικότητα διεθνών αντιπροσωπειών.

Τα λουλούδια έχουν την τιμητική τους και ενθουσιάζουν κάθε γυναίκα. Ειδικά τα τριαντάφυλλα είναι συνώνυμα με τον έρωτα. Το γνωστό «Solomou Garden Centre» μπορεί να φτιάξει για σένα ένα εντυπωσιακό arrangement που θα κλέψει την καρδιά της αγαπημένης σου.

Να θυμάσαι πάντα πως για κάθε αγορά σου με κάρτα της Τράπεζας Κύπρου στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο Ανταμοιβή, κερδίζεις αυτόματα και βαθμούς που πιστώνονται στον δικό σου λογαριασμό ανταμοιβής.

Για  κάθε 100 βαθμούς που μαζεύονται λαμβάνεις €1 ανταμοιβή. Αν έχεις μαζέψει 2.000 βαθμούς έχεις στη διάθεσή σου €20 για να εξαργυρώσεις σε μια από τις επόμενές σου συναλλαγές σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο σχέδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες κατέβασε το AntamoiviApp ή επικοινώνησε με την 1Bank στο τηλέφωνο 800 00 800.