ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δέκα εικόνες από το Sauvage, το νέο wine bar & neo-bistro της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Η πιο πρόσφατη νέα άφιξη στη Λευκωσία, που ήρθε έχοντας ως αποστολή να κάνει το κρασί πιο προσιτό μέσω μιας ενθουσιώδους οινικής εμπειρίας, είναι ένας ωραίος, μοντέρνος χώρος, με πολύ ενδιαφέρον wine list και πολύ νόστιμο φαγητό, εξ ου και συζητιέται ήδη στην πρωτεύουσα.

Όλες οι νέες τάσεις στην αγορά του κρασιού, στο Sauvage βρίσκονται σε πρώτο πλάνο: Κρασιά βιοδυναμικής καλλιέργειας, βιολογικά, orange κρασιά, artisanal από μικρούς παραγωγούς, με χαμηλές έως μηδενικές παρεμβάσεις (natural wines), οινοποιεία με έμφαση στην βιωσιμότητα, κρασιά με χαμηλό και μηδενικό βαθμό αλκοόλ και άλλα πολλά δημιουργούν την πιο ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών στο νησί.

Καθημερινά υπάρχει happy hour με έκπτωση 30% σε όλα τα κρασιά και τα κοκτέιλ, από τις 17:00 έως τις 20:00, για after-work drinks ή μέχρι να τελειώσει η κίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας!

Σε ότι αφορά στο μενού για το φαγητό, υπενθυμίζουμε πως αυτό αποτελείται από μικρά πιάτα που προσφέρονται για sharing στην παρέα, βασισμένα στη φρεσκάδα και την εποχικότητα και με μια παιχνιδιάρικη διάθεση!

Υπενθυμίζουμε τέλος πως την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο Sauvage Wine Bar το πρώτο Wine Tasting Party. Συγκεκριμένα, από τις 19.00 και μετά θα μπορούμε να απολαύσουμε δωρεάν εκλεπτυσμένα κρασιά Chablis, του πολύ γνωστού παραγωγού Louis Moreau, και να ταξιδέψουμε γευστικά με μια από τις πιο γνωστές συνταγές που συνδυάζεται με το κρασί του Chablis, τα πασίγνωστα ‘Μύδια με τηγανητές πατάτες’ (μόνο με €10).

Info
Τηλ. 22664444
Μπουμπουλίνας 15, Λευκωσία