ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δέκα εικόνες από τον υπέροχο νέο εσωτερικό χώρο του LPM

WIZ TEAM

Και η έκπληξη της Κυριακής.

Το LPM Restaurant & Bar προτείνει brunch τις Κυριακές, στην ειδυλλιακή βεράντα με τη μαγευτική θέα, ενώ παράλληλα μάς υποδέχεται στον chic εσωτερικό χώρο του που εγκαινιάστηκε πολύ πρόσφατα.

Συνομιλώντας πρόσφατα με τον Alessandro Mirabelli, τον Ιταλό σεφ του LPM Limassol (διαβάστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη που είχε δώσει στο WiZ), μεταξύ άλλων ωραίων μάς είχε ανακοινώσει ότι στο εστιατόριο θα λειτουργήσει ένας νέος εσωτερικός χώρος, έτσι ώστε να φιλοξενεί κόσμο κατά τη φθινοπωρινή-χειμερινή περίοδο.

Αυτός ο χώρος, όπως μας είχε πει κατά λέξη ο σεφ, «θα έχει παρόμοια προσέγγιση με τα περισσότερα LPM ανά τον κόσμο, θα είναι ελαφρώς πιο επίσημος και λιγότερο καλοκαιρινός. Όπως σε όλα τα LPM, είναι σημαντικό για τους επισκέπτες μας καθώς εισέρχονται να δουν το μπαρ, έτσι ώστε να αισθανθούν μια ζωντανή ατμόσφαιρα, αλλά και να νιώσουν ζεστά και άνετα. Εδώ όλοι πρέπει να βλέπουν τους πάντες και τα πάντα. Δεν έρχεσαι στο LPM για να κρυφτείς, αλλά αντίθετα για να κοινωνικοποιηθείς. Επιπρόσθετα, στον χώρο μέσα θα γίνει ένα oyster bar, σε συνδυασμό με το παραδοσιακό μας salad bar. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι πελάτες μας θα έχουν την ευκαιρία να καθίσουν σε έναν πάγκο και να δουν τους σεφ να μαγειρεύουν μπροστά τους. Θα είναι μια συναρπαστική εμπειρία τόσο για τους καλεσμένους μας, όσο και για εμάς ως σεφ, καθώς θα μας επιτρέψει να αλληλεπιδράσουμε περισσότερο και άμεσα μαζί τους».

Ακριβώς έτσι είναι ο νέος χώρος του αγαπημένου εστιατορίου στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, τον οποίο μπορείτε να απολαύσετε μέσα από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το WiZ.

Παράλληλα, το LPM μάς προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσουμε brunch τις Κυριακές, ξεκινώντας από αυτή την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by LPM Limassol