ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δέκα trendy νέα στέκια που πρέπει να ανακαλύψεις μέσα στις γιορτές

WIZ TEAM

Τώρα που οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί και οι ώρες μας δεν είναι γεμάτες με υποχρεώσεις, επαγγελματικές και άλλες, η ευκαιρία να ανακαλύψουμε όλα τα νέα στέκια του τελευταίου διαστήματος είναι τεράστια.

Μαζέψαμε σε μια λίστα δέκα από τις πιο ηχηρές νέες αφίξεις των πρώτων μηνών του 2023 και σας δίνουμε δέκα πολύ καλές αφορμές για έξοδο μετά φαγητού ή/και ποτού.

Noma

All day lounge στη μαρίνα στο Λατσί, το οποίο από το πρωί (ως τις 16.00) προσφέρει ένα πλούσιο brunch, καφέ, healthy επιλογές όπως bowls, αλλά και γλυκά και ποτά, ενώ το απόγευμα εκτός από τα κοκτέιλ και τον καφέ, από την κουζίνα βγαίνουν αποκλειστικά κάποια platters αλλαντικών, τυριών και φρούτων, μαζί με τα signature γλυκά -τάρτα λεμονιού, Ferrero Rocher brownies κλπ.

Τηλ. 26600031
Chrysakama beach block 11, Λατσί, Πόλις Χρυσοχούς, Πάφος
Δ-Κ 9.00-00.00
 

Bar M

Κοσμοπολίτικο αλλά όχι επιτηδευμένο, με μοντέρνα αισθητική, ήρθε για να αποτελέσει σημείο αναφοράς όχι μόνο ως μπαρ αλλά ως γενικότερη εμπειρία. Το Bar M προσφέρει δυνατές γευστικές εμπειρίες, μέσω ενός προσεγμένου cocktail menu, ενός πολύ ενημερωμένου wine list και ενός εκλεπτυσμένου μενού για το φαγητό δια χειρός του γνωστού Έλληνα σεφ Δημήτρη Κατριβέση.

Τηλ. 99091620
Minthis Resort, Τσάδα, Πάφος
ΤΡ 12.00-02.00, ΤΕΤ 12.00-17.00, ΠΕΜ-Κ 12.00-01.00
 

Amano Kitchen Bar

Urban drinkery, με ωραία cocktails και γευστικά πιάτα to share, το οποίο αποτελεί μια δυνατή after work πρόταση. Το μενού φέρει την υπογραφή του chef  Χρήστου Νοέλ Bassil, ο οποίος δημιούργησε ιδιαίτερα bites όπως guioza, bao puns, dips και δροσερές σαλάτες, που συνδυάζονται τέλεια με τα ιδιαίτερα cocktails και τα κρασιά. Τα σαββατοκύριακα προσφέρεται brunch.

Τηλ. 99938500
Ευαγόρου 17, Λευκωσία
Δ-ΠΑΡ απόγευμα, Σ-Κ από το πρωί
 

Novel

Σε ένα εξαιρετικής αισθητικής οικογενειακό bistrot, μέσα στο The Agora Hotel, από το πρωί σερβίρονται καφέδες και πρόγευμα, το μεσημέρι προσφέρεται lunch -οι διάσημες πίτσες Tutto Possa, dip και σαλάτες-, και τέλος, το βράδυ προσφέρεται dinner μέσω ενός μενού με share φιλοσοφία. Στο μενού υπάρχουν επίσης κρασιά, κοκτέιλ, φρέσκα κρουασάν και κέικ.

Τηλ. 24726000
Τιμίου Σταυρού 25, Πάνω Λεύκαρα
Δ-Κ 7.00-22.30
 

Blurry Lights

Με ένα διαστημόπλοιο ως logo, το Blurry Lights φέρνει μάλλον στην Πρωτεύουσα vibes από το διάστημα, προσφέροντας εξωπραγματικά κοκτέιλ, ενδιαφέρουσες street food γεύσεις, παιχνίδι με arcade games και φυσικά υπέροχες μουσικές. Μάλιστα, όλα τα υπέροχα που βγαίνουν από την κουζίνα, εκτός από το μπαρ, προσφέρονται επίσης μέσω Foody, Bolt Food και Wolt.

Μυκηνών 5Α, Λευκωσία
ΤΡ-Κ 12.00-00.00
 

Theory

Σε ένα καλαίσθητο και μοντέρνο περιβάλλον -το interior επιμελήθηκε το Marios Itsis Interior Design Studio- προσφέρει cocktails, κρασί, όλων των ειδών τα spirits, όπως επίσης και platters με premium είδη delicatessen. Ανάμεσα στα πολύ ιδιαίτερα κοκτέιλ της λίστας είναι το Le Blanc με λευκό ρούμι και λευκή σοκολάτα, το Buena Onda με τεκίλα και chili, αλλά και το Prophecy με λευκό ρούμι και γλυκό λευκό πιπέρι. Τη μουσική επιμέλεια του Theory έχουν αναλάβει οι δύο DJs του μαγαζιού, DJ Egglezos και DJ Ντίνος Κωνσταντίνου.

Τηλ. 94089000
Ζήνας Κάνθερ 22, Λευκωσία
ΤΡ-Κ 17.00-02.00
 

Henry’s

Προορισμός για brunch, μεσημεριανό, δείπνο, business meetings, και work breaks, στην καρδιά της πρωτεύουσας, με την υπογραφή της άριστης ποιότητας και άψογης εξυπηρέτησης του Ομίλου Columbia Restaurants. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη πρόταση, εμπνευσμένη από κομψές γαλλικές μπρασερί, με κλασικά και signature πιάτα από τη διεθνή κουζίνα και εκλεκτό μενού για premium drink κοκτέιλ, τα οποία μάλιστα μπορούν να σερβιριστούν και στο εντυπωσιακό του μπαρ.

Τηλ. 22351111
Λεωφόρος Μακαρίου Γ 30Β, Λευκωσία
Δ-Κ 08.30-00.00
 

Volver

Cocktail bar τέρμα Λήδρας, με λιτό αλλά δυνατό cocktail menu (αποτελούμενο από signature cocktails) και ψαγμένες μουσικές, καθότι το Volver φιλοξενεί σχεδόν καθημερινά DJs. Στο Volver δημιουργείται ένα απίστευτο vibe, ειδικά τις μικρές ώρες, αφού εκεί μαζεύονται εκπρόσωποι του bar industry αφού σχολάσουν από τα δικά τους μαγαζιά.

Λήδρας 67, Λευκωσία
ΤΡ-Σ 20.00-02.00
 

Columbia Pier

Ένα ανατρεπτικό project με ιδιαίτερο σχεδιασμό, που προφέρει ποιοτικά ζεστά και κρύα ροφήματα, cocktails και ελαφριά αλλά προσεγμένα γεύματα, όπως sandwich, σαλάτες, burgers και sharing platters... Το Columbia Pier βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω κύμα, λίγα μόλις βήματα από την ιστορική αποβάθρα του Εναέριου. Ένα χαλαρό και προσιτό προς τους διερχόμενους μέρος, με ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξυπηρέτησης πεζών και ποδηλατών. Το Columbia Pier δεν δουλεύει με κρατήσεις, αλλά με τη λογική του «first come first served».

Τηλ. 25321900
28ης Οκτωβρίου 331, Εναέριος, Ακτή Ολυμπίων Α, Λεμεσός
Κ-ΠΕΜ 08.00-00.00, ΠΑΡ & Σ 08.00-02.00
 

Bean Bar 360

Πρόκειται για έναν πολύ όμορφο χώρο, με ζωηρούς χρωματισμούς στη διακόσμηση, όπου τις εντυπώσεις κλέβουν τα μοντέρνα έπιπλα, οι λεπτομέρειες από ξύλο, τα πολλά φυτά, το μεγάλο wallpaper, αλλά και το γεγονός ότι βρίσκεται στο κτήριο 360. Το μενού περιλαμβάνει επιλογές από πρόγευμα και brunch, όπως επίσης κάποιες επιλογές για lunch, αλλά και γλυκά. Επίσης, καφέδες, milkshakes, φρέσκους χυμούς, τσάι, matcha, κρουασάν, granola pots, cookies, muffins, energy bites, snacks, ακόμα και κρασί.

Τηλ. 22221000
Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 29, Κτήριο 360, Λευκωσία