ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεκαπέντε εικόνες από το «last dance» του Skinny Fox που έκλεισε οριστικά την Πέμπτη

WIZ TEAM

Έπειτα από οκτώ γεμάτα χρόνια, με δυνατές γαστρονομικές στιγμές και πολλές διακρίσεις, το δημοφιλές εστιατόριο στη Λευκωσία είπε το «αντίο».

Το last dinner έγινε την Πέμπτη 8 Αυγούστου, σε ένα δυνατό party όπου στα decks βρισκόταν ο Iacovos Hadji, ενώ στα τραπέζια κατέφθαναν οι πάντα αγαπημένες γεύσεις της κουζίνας του Skinny Fox.

Παρακάτω μαζέψαμε μερικά από τα stories της χθεσινής βραδιάς, σε μια προσπάθεια να μεταφέρουμε τα vibes του last dance του εστιατορίου.


Υπενθυμίζουμε ότι το Skinny Fox είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα και πολυβραβευμένα εστιατόρια της Λευκωσίας (στο πρόσφατο παρελθόν έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τα WiZ 50 Best Restaurants).

Πιο κάτω η ανακοίνωση της οικογένειας του Skinny Fox, την οποία είχαμε δημοσιεύσει ξανά πριν από μερικές βδομάδες:

Η ζωή είναι γεμάτη κύκλους. Κύκλους καινούργιους που συνεχώς θα ανοίγουν και άλλους που ήρθε η ώρα τους, γεμάτοι πια να κλείσουν. Έτσι και ο κύκλος του Skinny Fox μας, μετά από 8 χρόνια γεμάτα διακρίσεις και βραβεία, αλλά κυρίως με παρέες και ζευγάρια που εξελίχθηκαν γύρω από τα τραπέζια μας σε δυνατές φιλίες και ευτυχισμένες οικογένειες, ήρθε η ώρα του αποχωρισμού.

Υπέροχα πιάτα, αληθινά χαμόγελα, τσουγκρίσματα με εκλεκτά κρασιά, μουσικές όλα τους τα φυλάμε σε ένα πολύτιμο μέρος της καρδιάς μας και συνεχίζουμε σε άλλα μονοπάτια.

Μέχρι τις 8 Αυγούστου σας περιμένουμε για να αποχαιρετίσουμε το χώρο μας που τόσο πολύ αγαπήσατε. Θα είμαστε πάντα ευγνώμονες για αυτή την αγάπη και επιφυλασσόμαστε.

Άλλωστε, κάθε “αντίο” κρύβει μέσα του ένα “εις το επανιδείν”.

Με εκτίμηση,

Η οικογένεια του SKINNYFOX