ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν κατεβάζει ρολά Το Λεωφορείο, αλλά…

WIZ TEAM

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Facebook, ανήμερα τα Φώτα, το Καφενείο Το Λεωφορείο μάς ενημερώνει ότι δεν θα έχει πλέον live events.

Ουσιαστικά, παρόλο που αρχικά διαβάζοντας την ανάρτηση μάς δόθηκε η εντύπωση ότι ο χώρος ενδεχομένως να κατεβάζει ρολά, εντούτοις ενημερωθήκαμε ότι Το Καφενείο θα συνεχίσει να λειτουργεί προσφέροντας απλώς καφέ και ποτό, μαζί και τα διάφορα σνακ που φτιάχνει, μη έχοντας όμως πλέον τη δυνατότητα για διοργάνωση live events.

«Το μαγαζί του οποίου το κύριο προϊόν ήταν η μουσική, πλέον είναι σχεδόν ερειπωμένο», αναφέρει στο Wiz ο καλλιτεχνικός διευθυντής του χώρου, Στέλιος Βλάχος. «Παίζουμε μέχρι τις 23.30, δεν κάνουμε φασαρία. Δεν προκαλούμε οχλαγωγία. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω κάτι ρομαντικό, όχι κάτι φασαριόζικο. Παρόλα αυτά, αν τούτη η πόλη δεν αξίζει τούτο το μαγαζί, να μην το έχει».

Μέχρι να διαφανεί πώς θα εξελιχθεί η φάση, οι υπεύθυνοι του καφενείου έκαναν μια ανάρτηση στο Facebook εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη δυσαρέσκειά τους.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως, το μαγαζί, όλη αυτή την περίοδο της πανδημίας, έχει φιλοξενήσει 250 καλλιτέχνες (πολλά από τα ονόματα παρατίθενται στην ανακοίνωση παρακάτω):