ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δευτέρα του Πάσχα για σούβλα σε 5+1 αγαπημένες ταβέρνες στην επαρχία

WIZ TEAM

Επειδή είθισται η Κυριακή του Πάσχα να προσφέρεται κυρίως για συνάξεις σε σπίτια και γνωρίζοντας παράλληλα πως την επόμενη μέρα οι περισσότεροι θέλουμε την ευκολία μας, φτιάξαμε ένα άρθρο προτείνοντας ταβέρνες που βρίσκονται λίγο έξω από την πόλη και οι οποίες όχι μόνο θα λειτουργήσουν κανονικά αλλά θα προσφέρουν κιόλας σούβλα στο μενού τους.

Πιο κάτω έξι ταβέρνες που σαφέστατα αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τη Δευτέρα του Πάσχα.

Το Φουρνιστό

Έχει ανακοινώσει ήδη πως θα λειτουργήσει Κυριακή του Πάσχα, σερβίροντας τον δημοφιλή μεζέ του. Το ίδιο θα συμβεί και την επόμενη μέρα, Δευτέρα του Πάσχα, αφού Το Φουρνιστό θα προσφέρει, εκτός από τα σπέσιαλ πιάτα του, όπως είναι ο τταβάς και δύο είδη σούβλας (αρνί και χοιρινό). Ως συνήθως, στο μενού θα υπάρχουν επίσης και επιλογές για όσους δεν τρώνε κρέας, ενώ για το φινάλε στο τραπέζι θα έρχονται ως κέρασμα οι παραδοσιακές «πισίες».

Τηλ. 97632345
Κερύνειας 1, Κοφίνου, Λάρνακα
 

Η Ταβέρνα του Βρακά

Ο ήδη πλούσιος μεζές θα εμπλουτιστεί με διάφορα σπέσιαλ εδέσματα, όπως η αρνίσια σούβλα, το κοκορέτσι, το γεμιστό (με τυριά και φρέσκια κρέμα) κοτόπουλο, αλλά και το τσουρέκι που θα έρχεται στο τέλος ως επιστέγασμα μιας δυνατής γαστρονομικής εμπειρίας στον πανέμορφο Φαρμακά. Μάλιστα, λόγω του ότι στο χωριό θα υπάρχουν διάφορα παραδοσιακά παιχνίδια, η ταβέρνα θα είναι ανοικτή ως αργά προσφέροντας μέσω take away πίτσα σε ξυλόφουρνο και κρέπες.

Τηλ. 96664919
Αγίας Ειρήνης 9, Φαρμακάς
 

Ποταμός

Η αγαπημένη ταβέρνα στο Καμπί του Φαρμακά θα είναι ανοικτή κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών του Πάσχα (από Κυριακή μέχρι Τρίτη), προσφέροντας το ξακουστό, πλούσιο, κυπριακό μπουφέ της. Ένα μπουφέ που ανάμεσα σε άλλα περιλαμβάνει από κλέφτικο, σούβλα (χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί) και τταβά, μέχρι μακαρόνια του φούρνου, κουπέπια κ.ά.

Τηλ. 22643315
Καμπί, επ. Λευκωσίας
 

Βαβατσινιά (Τάκης)

Η αγαπημένη ταβέρνα στην ορεινή Λάρνακα θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά, προσφέροντας έναν πλούσιο μεζέ, ο οποίος όμως, ειδικά για την περίσταση, θα εμπλουτίζεται με σούβλες! Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το διάσημο τηγανητό κολοκάσι που σερβίρεται σε φέτες.

Τηλ. 24342780
Βαβατσινιά, επ. Λάρνακας 
 

Συμπόσιο

Η πολύ δημοφιλής ταβέρνα στο Πελέντρι θα είναι ανοικτή κανονικά τη Δευτέρα του Πάσχα, φιλοξενώντας την πολυπληθή και ενίοτε διάσημη πελατεία της, προσφέροντας πιάτα παραδοσιακής κυπριακής κουζίνας, με επιλογές από σχάρα αλλά και μαγειρευτά φαγητά, σε ένα όμορφα αναπαλαιωμένο σπίτι που παραπέμπει σε άλλες, πιο αγνές εποχές. Η σούβλα κοτόπουλο και αρνί, θα συμπληρώνει τον μεζέ, ο οποίος και βραστό χαλούμι θα περιλαμβάνει και ραβιόλες και spear ribs και άλλα πολλά νόστιμα.

Τηλ. 99404348
Προδρόμου 61, Πελένδρι, επαρ. Λεμεσού

Γιάννης Κάθηκας

Η αγαπημένη ταβέρνα στον Κάθηκα, μαζί με όλα τα παραδοσιακά του μεζέ, ειδικά για τη Δευτέρα του Πάσχα, σούβλα, κοτόπουλο και αρνί. Ο «μαέστρος» της ωραίας φάσης που πάντα παίζει στην ταβέρνα, κύριος Γιάννης, θα φροντίσει και αυτή τη φορά να προσφέρει έναν πλούσιο μεζέ, ο οποίος συνήθως τελειώνει στα παραδοσιακά κουλουράκια με το έψημα.

Τηλ. 26633353
Γεωργίου Κλεάνθους 11, Κάθηκας, Πάφος