ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεύτερη Ατομική Έκθεση Ζωγραφικής του Παναγιώτη Καλλή στην Kallis Art Gallery

WIZ TEAM

H δεύτερη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Παναγιώτη Καλλή έχει τίτλο The space traveller και είναι εμπνευσμένη από το διάστημα καθώς και από την ανάγκη του ανθρώπου να αποκτήσει γνώσεις και εμπειρίες από την εξερεύνηση του χώρου έξω από τη γη.

Δημιουργεί πίνακες σε 100 τοις 100 βαμβακερό καμβά με ποικίλες διαστάσεις χρησιμοποιώντας ακρυλικές μπογιές και ο κάθε πίνακας του είναι μοναδικός. Χρησιμοποιεί φωτεινά και ζωηρά χρώματα καταφέρνοντας πάντοτε με τους συνδυασμούς που κάνει να πετυχαίνει με έναν εκπληκτικό τρόπο μια ισορροπία χρωμάτων.

Ως εργαλεία απλώματος της μπογιάς στον καμβά χρησιμοποιεί κυρίως πινέλα, σπάτουλες και σπόγγους.

Είναι επηρεασμένος από το κίνημα του αφηρημένου εξπρεσιονισμού του εικοστού αιώνα και κυρίως από τον διάσημο Αμερικανό ζωγράφο Τζάκσον Πόλλοκ. Ο Παναγιώτης Καλλής χρησιμοποιεί την τεχνική του dripping και του action painting και οι πίνακες του είναι αδύνατο να αναπαραχθούν.

Ζωγραφίζει επίσης και ρεαλιστικούς πίνακες εμπνευσμένους κυρίως από την μεσογειακή φύση που είναι πλούσια σε ζωηρά χρώματα και φωτεινότητα.

H δεύτερη ατομική έκθεση του Παναγιώτη Καλλή θα παρουσιαστεί στην KALLIS ART GALLERY . Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 7.00 μ.μ στην οδό Ύδρας 10 , στους Αγίους Ομολογητές στη Λευκωσία.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 10 μέχρι τις 19 Νοεμβρίου 2023.

Ώρες λειτουργίας από τις 5.00 -7.00 μ.μ.

O χώρος KALLIS ART GALLERY λειτουργεί ως προσωπικό studio ζωγραφικής αλλά και ως εκθεσιακός χώρος των έργων του Παναγιώτη Καλλή και είναι ανοιχτός καθημερινά από τις 5.00 μέχρι τις 7.00 μ.μ.για πωλήσεις και παραγγελίες.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα http//www.pkallis.art