ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διακοπές στην Κύπρο από τη Louis Hotels -για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

WIZ TEAM

Διακοπές σε Πρωταρά, Πάφο και Λεμεσό, με την οικογένεια ή με το άλλο σας μισό; Και φέτος το καλοκαίρι η Louis Hotels προσφέρει μία ευρεία γκάμα επιλογών και προσφορών για όλα τα γούστα, κάνοντας τις φετινές σας διακοπές αξέχαστες και μοναδικές!

Τα ξενοδοχεία της Louis Hotels πρωτοστατούν στον κλάδο της φιλοξενίας εδώ και οκτώ δεκαετίες. Ως μέλος του φημισμένου ομίλου Louis Group -ενός από τους κορυφαίους ομίλους ταξιδιών, κρουαζιέρας και ξενοδοχείων στη Μεσόγειο-, η Louis Hotels διαχρονικά προσφέρει μοναδικές εμπειρίες διακοπών σε όλη την Κύπρο αλλά και την Ελλάδα, με οκτώ ξενοδοχεία σε Κέρκυρα, Μύκονο, Κρήτη, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ρόδο. Κάντε τώρα την κράτησή σας για το Καλοκαίρι 2024, με ένα κλικ στο louishotels.com μπορείτε και να επωφεληθείτε μέχρι και 35% έκπτωση, με τις προσφορές να ισχύουν για prepaid κρατήσεις, ή επωφεληθείτε δωρεάν διαμονή για παιδιά, δωρεάν διανυκτερεύσεις ή επιπρόσθετη έκπτωση με την δωρεάν εγγραφή σας στο πρόγραμμα loyalty της Louis Hotels. Οπότε, κάντε τώρα την κράτησή σας.

Οικογενειακές στιγμές με τη Family Collection 

Επιλέγοντας τα ξενοδοχεία που ανήκουν στη Family Collection της Louis Hotels, θα βρείτε πολυάριθμες επιλογές ξενοδοχείων που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες κάθε μέλους της οικογένειας. Ποιος είναι ο δικός σας αγαπημένος προορισμός;

Αν η αγαπημένη σας επαρχία είναι η Πάφος, μπορείτε να επιλέξετε το Louis Imperial Beach, το οποίο μεταξύ άλλων προσφέρει πανοραμική θέα στο λιμάνι και το κάστρο της Πάφου. Μία ακόμα super επιλογή είναι το Louis Ledra Beach με τους απέραντους κήπους και την αμμώδη παραλία, δίπλα σε μια πολυσύχναστη περιοχή με καταστήματα και cafes. Εξαιρετική επιλογή είναι το πασίγνωστο Louis Phaethon Beach με τις νεροτσουλήθρες του, που σίγουρα θα καταπλήξουν τους μικρούς μας φίλους, καθώς επίσης και το Louis Paphos Breeze στη Χλώρακα, με την εντυπωσιακή πισίνα και την πλουσιοπάροχη all-inclusive εμπειρία που προσφέρει στους πελάτες του. Άλλη μια επιλογή είναι το Sofiana Resort & Spa που επίσης διαθέτει δύο τσουλήθρες, μια ονειρική πισίνα για όλη την οικογένεια, ποιοτικές υπηρεσίες spa και πολλά ακόμα facilities που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

Στον Πρωταρά οι επιλογές επίσης ποικίλουν. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στο τετράστερο ξενοδοχείο Louis Althea Beach στην περιοχή Περνέρα, αλλά και στο Louis Saint Elias Resort & Waterpark, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο ομώνυμο εκκλησάκι και αποτελεί από μόνο του μια μικρή πολιτεία με εστιατόρια, spa και ένα εντυπωσιακό waterpark.

Αξέχαστες διακοπές παρέα με το άλλο σας μισό στην Elegant Collection

Αν από την άλλη ψάχνετε για την ιδανική απόδραση με το ταίρι σας σε ένα γαλήνιο και ονειρικό περιβάλλον, η Elegant Collection by Louis Hotels διαθέτει ποικιλία επιλογών, ιδανικές για να κάνουν τις φετινές σας διακοπές πιο εκλεπτυσμένες, πιο γοητευτικές και πιο προσωπικές, θα λέγαμε.

Στην Πάφο, στον πανέμορφο κόλπο των Κοραλλίων, βρίσκεται το πεντάστερο Cali Resort & Spa που ανοίγει φέτος το καλοκαίρι. Το αναγεννημένο θέρετρο είναι ειδικά σχεδιασμένο για ενήλικες και υπόσχεται να χαρίσει εντυπωσιακές στιγμές κομψότητας και πολυτέλειας σε κάθε ζευγάρι που θα το επισκεφθεί. Στην Πάφο μπορείτε επίσης να βρείτε το King Jason Paphos, το οποίο διαθέτει το περίφημο εστιατόριο Pisco με την περουβιανή fusion κουζίνα. Στο εν λόγω ξενοδοχείο ήδη έχουν ανακαινιστεί οι δύο πισίνες (κύρια και hydro), ενώ μέχρι το 2025 αναμένεται να ανανεωθούν ριζικά όλοι οι χώροι. Άψογη επιλογή για ρομαντική εξόρμηση είναι και το εντυπωσιακό Ivi Mare, που διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες πισίνες της Πάφου και ένα από τα διασημότερα spa. Τόσο στο εστιατόριο Alati με την ελληνική κουζίνα όσο και στο Fiki με τις ιαπωνικές και τις ασιατικές συνταγές, θα δοκιμάσετε ασυναγώνιστες γεύσεις που θα μείνουν για καιρό χαραγμένες στο μυαλό σας.

Αν μιλάμε για τη Λεμεσό, μιλάμε σίγουρα για το Royal Apollonia, το φημισμένο πεντάστερο της πόλης που βρίσκεται κυριολεκτικά μπροστά στο κύμα, αλλά ταυτόχρονα πολύ κοντά στο κέντρο. Εκτός από τα δωμάτια με την απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, το ωραίο pool bar, το πρόσφατα ανακαινισμένο lobby και όλο το ισόγειο, ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει φυσικά να γίνει και στο πασίγνωστο εστιατόριο Akakiko που βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου, που με τις ανεπανάληπτες ασιατικές fusion γεύσεις του προσελκύει επισκέπτες από όλη την Κύπρo.

Στα ανατολικά του νησιού, στον Πρωταρά, για διακοπές με το έτερον ήμισυ μπορείτε να επιλέξετε το King Jason Protaras. Βρίσκεται πάνω από τον μαγικό κόλπο του Fig Tree και διαθέτει με μαγευτική θέα και εντυπωσιακή διακόσμηση. Στον Πρωταρά υπάρχει και η κορυφαία επιλογή του Infinity Blu, που βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία στην περιοχή Περνέρα, πολύ κοντά στη θάλασσα. Η ολιστική εμπειρία που βιώνουν οι επισκέπτες του συγκεκριμένου ξενοδοχείου διαχρονικά κινείται σε πολύ υψηλά standards ποιότητας και εξυπηρέτησης!

Εν κατακλείδι, θα λέγαμε πως οι επιλογές της Louis Hotels απευθύνονται στον καθένα από εμάς ξεχωριστά, είτε ψάχνουμε μια ρομαντική απόδραση είτε επιλογές για να χαλαρώσουμε με τα παιδιά και την οικογένειά μας.

Εσάς, ποιος τύπος διακοπών σάς ταιριάζει; Εξόρμηση με το άλλο σας μισό ή μήπως είστε για οικογενειακές διακοπές; Στην ιστοσελίδα louishotels.com θα βρείτε έναν μαγικό κόσμο από τον οποίο εύκολα μπορείτε να επιλέξετε τον προορισμό και το ξενοδοχείο που θα σας κάνει κλικ, με ένα και μόνο κλικ. Βρείτε την προσφορά που σας ταιριάζει και ζήστε το καλοκαίρι όπως εσείς το ονειρευτήκατε! Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, με ένα κλικ στο louishotels.com και συγκεκριμένα στο section με τις Προσφορές για το «Καλοκαίρι 2024», μπορείτε να επωφεληθείτε μέχρι και 35% έκπτωση, σε prepaid κρατήσεις. Οπότε, κάντε τώρα την κράτησή σας.