ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διήμερη φθινοπωρινή εξόρμηση στην επαρχία Πάφου

WIZ TEAM

Τα «Τοπία της Κύπρου» διοργανώνουν διήμερη φθινοπωρινή απόδραση στην επαρχία Πάφου, το σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου 2024!

Μέσω της ξεχωριστής αυτής εξόρμησης, θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε και να φωτογραφίσουμε μοναδικά παράκτια και χερσαία μνημεία της φύσης, όπως το Φαράγγι της Φαρκονιάς, οι θαλασσινές σπηλιές της Πέγειας, οι ανατολικές ακτές του Ακάμα και οι δαντελλωτές ακτές του Πωμού!

Στη διήμερη εκδρομή ο κόσμος μπορεί να να λάβει μέρος είτε και στις δύο ημέρες (με ή χωρίς διανυκτέρευση) είτε μόνο σε μια από τις δύο μέρες (Σάββατο ή Κυριακή).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/10/2024

«Η διήμερη εκδρομή μας ξεκινά με την εξερευνητική αποστολή στο Φαράγγι της Φαρκονιάς. Πριν από ένα χρόνο περπατήσαμε με μέλη της ομάδας μας το πάνω ή ανατολικό μέρος του φαραγγιού. Αυτό το φθινόπωρο θα εξερευνήσουμε μαζί το κάτω ή δυτικό τμήμα του φαραγγιού. Η διάσχιση του φαραγγιού προσφέρει μοναδικές εικόνες ασύγκριτης ομορφιάς μέσα από μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Το απόγευμα του Σαββάτου θα μελετήσουμε τις θαλασσινές σπηλιές της Πέγειας (Κανταρκαστοί), όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε στις δύο μεγάλες φυσικές αψίδες και να θαυμάσουμε ένα από τα πιο ωραία ηλιοβασιλέματα στο νησί μας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/10/2024

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας θα σαλπάρουμε το πρωί με πλοιάριο από το Λατσί για να απολαύσουμε τα εντυπωσιακά γεωμορφώματα και τον βυθό στις ανατολικές ακτές του Ακάμα και να κολυμπήσουμε στα τιρκουάζ νερά της Χαμηλής (Blue Lagoon). Η διήμερή μας περιπέτεια θα ολοκληρωθεί με τη μοναδική περιδιάβαση στις εξωτικές μαύρες ακτές του Πωμού στο δυτικό άκρο της Τηλλυρίας.
 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο μέχρι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024. Κάθε άτομο πρέπει να συμπληρώσει ξεχωριστή δήλωση. 

http://bit.ly/4d76hlX

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, τον βαθμό δυσκολίας, τη διαμονή, το φαγητό και άλλα θέματα θα βρείτε ΕΔΩ.